A BlitzWolf a játékos lelkületű és a jó ár/érték arányt szem előtt tartó vásárlókat célozza két új tápegységével! Viszont, sietni kell!

A BlitzWolfot tekinthetjük a Banggood saját márkájának, szeretjük, mert mindig hoz egy nagyon egységes, jó minőséget hoz átlagban, miközben árban a „noname” termékek és a pl. a Xiaomi között helyezkedik el. Tényleg elképesztő, hogy ez a cég is mennyiféle terméket gyárt, lassan nehezebb lesz azt felsorolni, hogy mit nem. Most bekerült a repertoárba a számítógépes tápegységek szegmense is, ami azért valljuk be, bátor dolog a semmiből, főleg úgy, hogy ebben a világban rengeteg gyártó verseng, hatalmas a harc és a kínálat.

Persze a BlitzWolfnál se bolondok, bizonyára azért végeztek egy alapos piackutatást, hogy mire lehet szükség, mibe érdemes belefogni. A gamer-vonal egyértelműen erős manapság is, ide dobják le a BlitzWolf BW-GP1 névre keresztelt bombát. Jól lőtték be a teljesítmény szinteket is, mivel egy 550 és egy 750 wattos variáns érkezik a piacra, előbbi egy átlagos videókártyával szerelt játékos PC-t bőven kiszolgál, a 750 wattos pedig a nagyvadak (csúcskártyák) mellé illeszthető eredményesen.

Igen örömteli, hogy a modell 80PLUS Gold tanúsítvánnyal a birtokában dolgozik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy 20 %-os terhelésen 90 %, 50 %-os terhelésen 92%, 100 %-os load-on pedig 89 %-os hatásfokot kínál, ami már egy igen parádés és „zöld” számsor. A BW-GP1 méretei 160 mm (H) × 150 mm (Sz) × 85 mm(M), normál ATX helyre illeszthető, tömege 2,28 kg, tehát nem vatta van benne. 140 mm-es ventilátora RGB világítással van felvértezve, amit hosszanti irányú fekete szellőrács véd. Az egész produktum megjelenése kelleme, minőségi hatást kelt, engem kicsit a Be Quiet tápokra emlékeztet.

Az RGB fény egyébként működés közben nem csak a ventinél és a hátsó szellőzőrácson távozik, hanem oldalt is elhelyeztek lyukakat, ahonnan a színek támadhatnak, így valóban megvan az elvárt gamer megjelenés. Hátul a bekapcsológomb mellett van ventilátor üzemmódkapcsoló is, mellyel igény esetén alacsony terhelés közben elérhető a passzív üzem. Az elektronika minden szükséges védelemmel el van látva, csatlakozók terén pedig nem lesz megkötve a kezünk, ugyanis az alapcsatikon kívül 2+2 darab 8-tűs PCI-E, 6 darab SATA, 6 darab molex és 1 darab FDD csatlakozót. Ráadásul teljesen moduláris kialakítást kapunk, így csak azt kell használnunk, amire tényleg szükségünk van.

Elég erősnek érzem ezt a párost, reményeim szerint hamarosan alkalmam nyílik tesztelni is valamelyiket. Ha ezt nem tudod/akarod megvárni, azt teljesen megértem, mivel már jelen pillanatban is zajlik az előrendeléses akció, melynek értelmében az első 20 darab talál a legolcsóbban gazdára, a szállítás várhatóan augusztus 19-én indul. Az 550 wattos modell elővételben jelenleg 129,99 dollárba, míg a 750 wattos példány 142,99 dollárba kerül. Itt tudod megrendelni:

BlitzWolf BW-GP1 550/750W ATX Fully Modular Power Supply 80Plus Gold

A BlitzWolf BW-CP1 kicsit más, mint az előbb taglalt társa, ugyanis itt mindenféle extra cicoma likvidálásra került, a méretei 150 mm × 140 mm × 86 mm, így ugyancsak normál ATX helyre illeszthető, tömege 1,4 kg és a teljes letisztultság jellemzi. Az energetikai szabvány 80PLUS White, így a hatásfokszintek számszerűsítve 82%-85%-82%. A kistesó 400 wattot tud, míg a nagyobbik 600 wattot, így a legtöbb igényt ők is képesek lefedni. A ventilátor 12 cm-es, világítás nincs. Mindegyik modell egy darab erős 12 V-os ágat kínál, a gémer vonalat is ideértve. A BW-CP1 is minden védelmet megkapott, amit manapság elvárhatunk.

A BlitzWolf BW-CP1 400 és 600 wattos modellekre ugyancsak zajlik az előrendeléses akció, ahol a gyorsaság is számít, ugyanis az első 50 megrendelő kapja a legjobb áron a cuccost. Ez a 400 wattos modell esetében 52,99 dollárt, míg a 600 wattosnál 59,99 dollárt jelenti, ennyi difit viszont véleményünk szerint mindenképpen megér a nagyobb, több tartalékot és több csatlakozót kínáló egység.

A BlitzWolf BW-CP1 tápokat itt tudod megrendelni (szállítás várható kezdete – augusztus 19.):

BlitzWolf BW-CP1 400W/600W PC ATX Power Supply 80PLUS White

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: