Oclean X PRO Smart Touch Screen, ahogy a neve is mutatja, egy értintőképernyős elektromos okosfogkefe. Ránézel, azt hinnéd horror áron van, pedig nem…

Ahogy az élet minden területén tetten érhető, a technikai fejlődés nem kerülte el a szájhigiéniai és fogápolási eszközöket sem. Régen egy elektromos fogkefe kuriózumnak számított, ma már meg sem akad rajta szemünk, kivéve, ha az egy olyan darab, mint az Oclean X PRO.

Az Oclean X PRO nem csak elektromos fogkefe, hanem okosfogkefe is. Mit jelent ez? Amit mindig. Rendelkezik valamilyen kapcsolódási interfésszel (jelen esetben Bluetooth 4.2) és képes kommunikálni az okostelefonunkkal, ezáltal pedig adatokat, információkat szolgáltat nekünk: ilyenek például a mosási idő, fehérítési hatékonyság, de akár azt is jelzi a készülék, ha egy terület kimaradt a szánkban a tisztításból. A nyomóerő AI-vezérelt, ráadásul van egy csomó fajta program (32 féle intenzitás), melyeknek alapjai a tisztítás – fehérítés – masszázs aranytrió.

Továbbfejlesztett kefék, színes kijelző, 42000 RPM-et forgó motor (F1-es szívó V10-ek kutyaf@xák ehhez képest). Gyárilag van hozzá töltődokkoló (plusz utazótok), ami 2 óra alatt feltölti, ez pedig 30 napos használatot ígér.

Mesélhetnék még róla, de minek? Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, ez most nekem tipikusan az a cucc, hogy ránézek, és kell (pláne, hogy a mostani, lassan 10 éves Oral B elektromos fogkefém akkuja kezdi beadni a kulcsot)!

Az egyébként igen veszélyes impulzus-vásárlástól már csak egy kellően magas, felháborító ár tántoríthatna el, de nincs ilyen szerencsém. A Oclean X PRO Smart Touch 51 dollár alapára is egy vicc, de így, hogy még kuponom is van rá, végleg buktam a csatát. Azt már nem is mondom, hogy cseh raktár, szóval pár nap alatt itt van, addig meg majd alkohollal öblögetek… Ja igen, a BG458758 ebből még farag pluszban, amivel az ár 45 dollár. Ha érdekel a lehetőség, az alábbi linken tudod Te is kihasználni:

Oclean X PRO Smart Touch Screen Sonic Electric Toothbrush

Kuponkód: BG458758 

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: