A most kialakult egészségügyi helyzet az életünket felbolygatja, azonban van, ami nem változik.

Már hazánkban is megjelent a köznyelvben koronavírusként ismert COVID-19. Erre számítani lehetett, ahogy arra is, hogy a világ többi országához hasonlóan nálunk is bevezetnek óvintézkedéseket a minél kevesebb megbetegedés érdekében. Mi, a csoport adminjai, és ti is rendeltek külföldről – főleg Kínából – termékeket, elvégre ez az oldal és a Facebook csoport lényege. Természetesen nem veszünk semmit félvállról, saját, családunk, illetve a ti egészségeteket sem áll szándékunkban semmiféle veszélynek kitenni. Több helyen is olvastam, hogy vannak, akik – alaptalanul – félnek távol-keleti országból rendelni bármit is, nehogy azáltal fertőződjenek meg. Nos, emiatt tényleg nincs ok az aggodalomra, ugyanis a Magyar Posta is közleményt adott ki, amelyben a csomagokról is szó esik. A teljes közleményt nem másolnám be ide – itt elolvasható – de ami nekünk lényeg:

„A fertőzött területekről érkező küldemények tekintetében az Országos Tisztifőorvos állásfoglalását tartjuk irányadónak, mely szerint „a vírus csak élő sejtekben szaporodik, így például a Kínából érkező csomagok teljesen veszélytelenek”, ezért az alapvető higiénés előírásokon kívül nem indokolt egyéb intézkedés bevezetése.”

Én a csomagok esetleges veszélyforrásától eddig sem tartottam, elvégre több hét, mire megjön bármi is, személy szerint eddig is rendeltem, és ezután is fogok – ha találok valamit. Így viszont már hivatalos forrásból is megerősítést nyertem/nyertünk arról, hogy továbbra sincs semmi akadálya annak, hogy beszerezzük azokat a dolgokat, amikre szükségünk van. Emiatt ne aggódjatok, és mindenkinek jó egészséget kívánunk!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: