A Creality 3D Ender-5 Pro 3D nyomtató talán még sosem volt ennyire olcsó, mint a Banggood mostani akciójában, pláne kuponkóddal.

3D nyomtatóról már mi is több ízben írtunk oldalunkon, és nem csak termékajánló, hanem teszt is született, így aki nincs tisztában eme eszközök létezésének apropójával, nyugodtan lapozza fel ezeket az anyagokat. Tehát a 3D nyomtatás mikéntjének ismertetésétől most eltekintenék, sőt, a gép részletekbe menő technológiai bemutatásától is, hiszen ez egy annyira felkapott modell, hogy aki kicsit is jelen van ezen a területen, az már legalább nagyjából ismeri és tudja, hogy mire számíthat.

Az Ender 5 Pro már valamelyest túlmutat a belépőszinten, a mostani akciós ára viszont majdnem a belépőszintű masinák szintjére lett faragva. Íme a specifikáció nagyvonalakban:

Nagy előny lehet például, hogy nem kell rettegünk az áramszünet miatt selejtvágányra futó munkadarabtól, ugyanis az Ender 5 Pro már képes folytatni a megszakadt munkát, így az adott darab gond nélkül felhasználható és befejezhető. Az extruder egység fémből van, elég masszív darabnak tűnik, maga a gép pedig továbbra is DIY kategóriájú termék, tehát darabokban kapjuk meg és nekünk kell összeszerelni, de ettől aligha fog megijedni az, akár 3D nyomtatással szeretne foglalkozni.

Minden további infó megtalálható a linken, így nem is borzolnám tovább a kedélyeket, inkább mondom a tutit: fontos, hogy a gép cseh raktáról rendelhető ezen az áron, így VÁM-tól és ÁFÁ-tól nem kell rettegnünk, extraként pedig 4-5 munkanap alatt be is zsákoljuk a zsákmányt.

A Creality 3D Ender-5 Pro 3D nyomtató a BGc5fb45 kuponkóddal 239,99 dollár, tehát nagyjából 70.000 forint, ami e gép kapcsán egy olyan komoly lehetőség, amit hiba lenne nem kihasználni, ha ezen a vonalon gondolkodunk. A gépet innen tudod az akciós áron megrendelni a kuponkóddal:

Creality 3D Ender-5 Pro 3D Printer

Kuponkód: BGc5fb45 

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: