Hiánycikk manapság a gamer videokártya és az erős noti, ha mégis akad belőle, megkérik az árát, de a Banggoodnál most élhető árcédulával került egy kisebb készlet.

Mondanám, hogy a kriptovaluták a másodvirágzásukat élik, de aki jobban képben van ezen a területen, az tudja, hogy ez már a negyedik bikapiac a történelemben a bitcoin és az egyéb altcoinok életében. Az elemzők szerint a mostani bikapiac még hónapokig kitarthat, aminek nyilván örül, aki benne van, aki viszont nincs, az bosszankodik a magas alkatrész árak miatt, ami főleg a videokártyákat érinti, de így jelentősen kihatott az izmos notebookok piacára is, jelentős drágulást és készlethiányokat okozva.

Nm állítom, hogy ma Magyarországon nem lehet gamer notebookot beszerezni GeForce RTX 3070-nel, de hogy nem könnyű, az biztos, pláne olyan összegért, hogy ne adósodjunk el miatta 30 évre. Mint oly sok esetben már, a Banggood most is szállítja a megoldást a ThundeRobot ZERO hordozható erőmű személyében. Jelenleg egy csuklótörés miatt egy kézzel pötyögök, ezért nézzétek el nekem, hogy most nem fogom felsorolni a teljes specifikációt, a gép linkjén minden szükséges adat elérhető.

Annyit azonban elmondhatok – nem túl nagy meglepetést okozva –, hogy szinte mindenből a legújabb és legerősebb került bele, tehát egy 11. generációs Core i7-11800H processzor 8 darab maggal és 16 szállal 16 GB-nyi DDR4 3200 MHz rendszermemória társaságában. Egy GeForce RTX 3070 8 GB saját memóriával, valamint 512 GB-os PCIe 4.0 SSD. Nem lesz panaszunk a 16 hüvelykes kijelzőre sem, melynek felbontása 2560 x 1600 pixel, frissítése pedig 165 Hz.

A ThundeRobot ZERO előtelepített (többnyelvű) Windows 10-zel érkezik a fedélzetén, a billentyűzet QWERTY (amerikai kiosztás), mely természetesen beállítható magyarra is, illetve meg van spékelve RGB háttérvilágítással. A gamer notebookra 2 év világgaranciát vállalnak. Alapára 1949,99 dollár, ami a BGEUZERO70 kuponkóddal 1899,99 dollárra csökkenthető. A szállítás várhatóan szeptember 23-án indul HK raktárból, így a megrendelés során az EU Priority Line szállítási módot válasszátok!

ThundeRobot ZERO gamer notebook RTX 3070-nel

Kuponkód – BGEUZERO70

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: