Az is vehet normális telefont, aki csak ennyit szán rá!

oukitel_c5_pro_1.jpg

 

A piacot elárasztották az olcsó telefonok. Biztos most is lesz néhány olvasónk, aki ki fogja jelenteni, hogy 150 dollár alatt nem szabad telefont venni, de mi vitatkozunk velük kicsit. A használhatóság számunkra egy telefon esetén viszonylag szerény képességeket jelent, de van egy szint, ami alá már szerintünk sem érdemes bemenni. Ez napjainkban a négymagos processzor, a 2 GB memóriát, a 8-16 GB háttértárat és az LTE kapcsolat meglétét jelenti. Utóbbiakból természetesen csak azokkal foglalkozunk, amik a hazai körülmények között is megállják helyüket, vagyis képesek a B20 800 MHz-es sáv használatára. A cikk címe azért lett 4 + 1, mert az utolsó készülék egy picit túllóg a 20 ezer forinton, ezt remélem megbocsájtjátok nekünk.


 

OUKITEL C5 Pro

oukitel_c5_pro.jpg 

Az első készülék az OUKITEL műhelyéből érkezett. A klasszikus vonalvezetésű házban egy négymagos, 1,3 GHz-es MediaTek MTK6737-es központi egység dolgozik, mellette pedig 2 GB RAM és 16 GB ROM lakik. A telefonon két kamerát találunk, az előlapi 2- míg a hátlapi 5 megapixeles. Az 5 colos kijelző felbontása 1280 x 720 pixel.

Ez a telefon nem számít izmosnak, de elég lenne 2-3 évet visszamenni a múltba és máris középkategóriásnak titulálhatnánk. A benne található hardver a mai napig elegendő erővel rendelkezik az Android 6 futtatásához, igaz, azt nem fogja szeretni, ha egyszerre 5-10 programot próbálunk futtatni rajta.

A telefon ára egyenes arányban van a tudásával, 18 200 forintot kérnek érte. Itt találsz róla további információkat: OUKITEL C5 Pro


 

ALLCALL Rio S

allcall-rio-s-5_1.jpg

Az AllCall Rio S központi egysége egy négymagos, 1,3 GHz-es MediaTek produktum, amiben a processzor mellett egy Mali-T720 grafikus gyorsítót is találunk. A memória 2 GB, a háttértár pedig 16 GB-os kapacitású. A hardver egy 5,5 colos, tehát viszonylag nagy, HD felbontású kijelző alatt lakik. A telefonon három kamerát találunk. Elől egy 2 megapixeles, a hátlapon pedig egy 8+2 megapixeles kamera páros dolgozik. Az akkumulátor kapacitása az átlagnál egy picit nagyobb, 3200 mAh kapacitású. Természetesen van benne mindenféle rádió és szenzor is, talán az ujjlenyomat olvasó az egyetlen amit hiányolhatunk. Viszont nagy öröm, hogy a telefon amúgy tényleg nagyon alacsony árába az LTE támogatás is belefért, ráadásul a hazánkban használt B20 800 MHz támogatás sem hiányzik!

Ez a telefon a bevezető akciójában október 31-ig mindössze 70 dollárba kerül, vagyis 18 200 forintot kell érte fizetnünk. Ehhez nem kell se kuponkód se más varázslat, csak ide kell kattintanod: AllCall Rio S


 

Oukitel K7000

oukitel_k7000.jpg 

Bemutatónk második OUKITEL produktuma lényegében megegyezik az olcsóbb darabbal, amivel e cikket indítottuk. A központi egység, a memória és a háttértár, de még a kamerák is hasonlók. Amiben különbözik azaz akkumulátor és a ház. Előbbi sajnos kisebb kapacitású mint a tesóé, csak 2000 mAh-ás, utóbbi megtervezésére viszont szemmel láthatóan több időt fordítottak. A telefon kerete alumíniumból készült, a hátlap és a kijelző feletti üveg egyaránt lekerekített, így a telefon kimondottan minőségi benyomást kelt.

Ehhez a hardverhez a beépített akkumulátor még elegendő, így, ha az üzemidő rovására a külső kialakítást helyezed előtérbe, akkor ez a telefon lesz a Te választásod! Itt megtalálod: Oukitel K7000


 

Blackview A7 Pro

blackview_a7_pro.jpg

A Blackview telefonja is másolja az előző készülékeket. A proci itt is a MediaTek MTK6737-es egységben lakik, így ez is négymagos, 1,3 GHz-en működő telefon. A memória 2 GB a háttértár pedig ismét 16 GB-os. A hátlapon találunk ujjlenyomat olvasót és a felsorolt készülékek közül egyetlenként dupla kamerát is kapott. Igaz, ez nem túl combos, mert a 8 megapixeles fényképező mellé egy 0,3 megapixeles kiegészítő kamera került. A telefon a képek alapján kimondottan mutatós lett. Semmi sallang, itt is a klasszikus vonalvezetés köszön vissza. Ahogy az eddigiek, úgy ez a telefon is képes a B20 800 MHz-es szélessávú LTE sáv használatára.

Ha megtetszett itt találsz még információkat róla: Blackview A7 Pro


 

DOOGEE X5

doogee_x5_max_pro.jpg

A hogy a bevezetőben említettem, ez a telefon egy picit kicsúszott a 20 ezer forintos sávból. Ennek biztos nem a proci az oka, mert az megegyezik a lista többi tagjának processzorával. Nem lehet az oka a memória és a háttérár sem, mert ez is 2 illetve 16 GB, ahogy a többinél. De nem lehet a kijelző sem, mert ezen is egy 5 colos HD, vagyis 1280 x 720 pixeles panel dolgozik. Miért kerül akkor többe? Azért, mert ebben a telefonban a kategóriájához képest nagy az akkumulátor kapacitása. ez szám szerint 4000 mAh-át jelent. Ennek a telefonnak tehát van egy kis extrája. Emellett a külsőre sem lehet panaszunk, kimondottan szép házat kapott a készülék, de ez a képekből is kiderül.

Itt találsz további fotókat és információkat: DOOGEE X5

Ha szeretnéd megvásárolni valamelyik telefont, akkor a szállítási módok között keresd aPriority Line-t vagy az EU Express-t, ami a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentes szállítást tesz lehetővé.