Aki egyszer bevált, ahhoz pedig mindig bizalommal lehet fordulni.

mi9

Bár a Mi 8 sem volt egy csúnya készülék, a jelek szerint a Xiaomi következő zászlóshajója kapcsán még nagyobb hangsúlyt helyez a dizájnra, amelynek megalkotásához nyilván meg kellett találni a megfelelő embert. Úgy tűnik, ez sikerült, ugyanis Wang Teng Thomas bejelentette, hogy a Mi 9 vonalainak kigondolását arra az emberre bízták, akire ezt az Mi 6 idején is tették – ez az illető pedig nem más, mint Mi Liu.


Bár a dizájn megítélése általában szubjektív dolog, az aligha lehet vita tárgya, hogy a Mi 6 a cég egyik legjobban kinéző csúcsmodellje annak minden részletében. Nem tudhatjuk biztosan, hogy az itt látható renderkép valóban az Mi 9-et takarja-e, de ha igen, akkor háromkamerás hátlapi rendszerrel (48 megapixeles főkamera), Snapdragon 855 SoC-kal és hipergyors töltéssel kalkulálhatunk.
Ezek a dolgok vélhetően már eldőltek, de sajnos az is valószínű, hogy a hónap végéig még kétségek között kell tengődnünk, mivel nagyon valószínű, hogy a Xiaomi az MWC alkalmával mutatja majd be az új zászlóshajót.

Forrás: GSMarena