3 nappal ezelőtt a kínai TENAA listában egy Meizu M9 Note (M923Q) nevű bejegyzés jelent meg, akkor még elég limitált információcsomaggal a specifikációt illetően.

meizu m9

Azóta azonban további bővült a bejegyzés, ezzel együtt a tudni vélt termékjellemzők sora is, melyek tükrében a Meizu M9 Note egy meglehetősen kellemes csomagnak ígérkezik. Az újdonság a nevéhez passzoló 6,2 hüvelykes, 2244×1080 pixel felbontású IPS panelt kap a gyártás során, melynek képpontjainak mozgatásával nem lesz probléma, hiszen a rendszerchip egy Snapdragon 675, 6 GB rendszermemóriával megtámogatva. A belső tárhely 64 GB vagy 128 GB lehet, szóval e tekintetben sem kell majd szégyenkeznie. Az Android 9.0 Pie alapokon a gyártó Flyme OS 7 verzió fut, az éltető energiát pedig egy 3900 mAh-s akkumulátor szolgáltatja.

A jelek szerint mostanában a 48-as szám a menő, ugyanis a Meizu új üdvöskéjének főkamerája is ekkora felbontással büszkélkedhet f/1.8 apertúra mellett, a mélységérzékelő segédszenzor pedig 5 megapixeles. A szelfik szerelmesinek sem kell aggódniuk, az előlapon lévő egységgel 20 megapixeles fotókat készíthetünk.

Sajnos pontos megjelenési dátumról és vételárról egyelőre nincs információnk, de a Meizu árazásában sem szoktunk csalódni, így remélhetőleg egy Redmi Note 7 konkurens modellt tisztelhetünk majd a személyében.

forrás: GSMarena