Mozgalmasan telt ismét a hétvége a tech oldalakon, egyből két hír is érkezett kedvenc gyártómtól.

Xiaomi micc9 01

Az első hír ismét egy telefonról érkezett. A Weibo-n megjelent poszt szerint a mai napon leplepzik le a Mi CC9 Pro-t. A család eddigi két tagját júliusban mutatták be – erről olvashattatok – és most eljött az idő a bővítéshez. A telefon legnagyobb dobása a hátlapi 108 megapixeles kamera lesz, de az is brutális, hogy a hátapi szekcióra további 4(!) segédszenzor kerül fel. A kijelző maradna 6,4” -es AMOLED (ahogy a CC9-nél), és a szenzorszigetet sem bántanák, amiben egy 32 megapixeles kamera kap helyet. A meghajtásért a Snapdragon 730G felel, emellé alapból kapunk 6 GB memóriát és 128 GB tárhelyet. Ha ez nem elég, akkor választhatjuk a 8/128 GB-os, vagy a 8/256 GB-os kiszerelést is. Az akkumulátorral sem spórolnak, egy 5170 mAh-ás telep ad energiát – amely támogatja a QI töltést, valamint az NFC és az infraport sem hiányzik majd a készülékből. A védelemről a kijelzőn a Gorilla Glass 6 gondoskodik, míg a hátlapot a Gorilla Glass 5 óvja a sérüléstől.

XiaomiWatch

A második hír a Xiaomi Watch-ról érkezett, amely november 5-én kezdi meg hódító útját Kínában. Ez lesz az első megoldás saját márkanévvel, amely a Google Watch operációs rendszerrel lesz felszerelve. Sokat nem tudni még az óráról, azonban a szivárogtatások szerint eSIM támogatással és 4G adatkapcsolattal érkezik, valamint többfunkciós NFC-t is kap, illetve a hangvezérlés (Kínában már elérhető a XiaoAI) sem hiányzik majd. A fedélzeten lévő Google operációs rendszer sem lesz érintetlen, a felületet „Mi Wear OS”-nek nevezik a források. A formája hajaz az Apple órájának kialakítására, amely téglalap alakú. A hordhatóeszközök piacán már piacvezető a cég, és az eddigi okosórák is szép eladási adatokkal rendelkeznek, azonban egyik sem saját termék, a Huami gyártja őket. Ezen a helyzeten kívánnak az új órával változtatni, amely – ha tippelnem kellene – nagy siker lesz.

A november 5-i bemutatón emellett állítólag további termékek is terítékre kerülnek, például a Mi TV 5. generációja. Amint megtudunk valamit, megírjuk.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: