Kiszivárgott pár friss információ a Vivo új brandjének első készülékéről.

iqoo 03

Mint arról korábban mi is írtunk, a Vivo is új almárkát hozott létre, de a többi gyártóval ellentétben ők kifejezetten a prémium zászlóshajók kategóriájában kívánnak versenyezni, ami 5000 yüan feletti árcédulára utal (ez 200 000 forint feletti összeg). Az első pletykák, amik az új telefonról szóltak még azt vizionálták, hogy hajlítható kijelzőt kapna – ezt senki nem tudta megerősíteni, ellenben most került ki a Weibóra egy új plakát.

iqoo 04

Ebből azonnal kiderül, hogy a specifikációra nem lesz panasz, hiszen a képről elég sok információ kiderül, milyen hardverrel is szerelik az első készüléket, de akad, amit azért homály fed. Itt látható, hogy (természetesen) a Snapdragon 855 SoC felel majd a számítási feladatokért, mellé kapunk egy 256 GB-os terhelyet, és ezeket egészíti ki kellemes mennyiségű – 12 GB-nyi (!!!) – memória. A sebességre és a tárhelyre ahogy látjuk nem lehet panasz, ahogy a többi komponensre sem, így a telep méretére 4 000 mAh-s lesz, amit USB Type-C-vel tölthetünk, valószínűleg 44 W-os gyorstöltéssel – erre utalhat ez a szám, és az NFC modul is biztosra vehető. A kameráról sincs konkrét információ, a Super HDR a képalkotó módjára célozhat, lencséből viszont hármat vizionálnak – ami eléggé valószínű, de minimum kettőre számítani lehet. A 4D jelzést teljes tanácstalanság jellemzi, egyesek szerint ez valamiféle játékokhoz kapcsolódó módra, talán dinamikus rezgőmotorra utal.

iqoo 05

A hölgy kezében állítólag az új telefon látható

A Vivo…akarom mondani az iQOO ezzel szeretné letenni a névjegyét, és ringbe szállni a vásárlók kegyeiért. Az eddigi adatok alapján nem lesz gond a nyers erővel, valószínűleg az ár – és a többi komponens – határozza majd meg a fogadtatást.

 

Forrás: GizmoChina