Nagyon baráti áron kaphatjuk meg az Ulefon S10 Pro-t a TomTop jóvoltából.

s10 pro 01

Aki nem ismerné a telefont, talál egy bővebb egy korábbi bemutatót róla, de nagyvonalakban az alábbiakat kell tudni magáról a készülékről, ami a belépőszintet képviseli az áráért. A fizikai méreteket tekintve 149,2 x 72,2 x 9,7 mm a kiterjedése, a tömege 182 gramm, az előlapot a 720 x 1498 pixel felbontású 5,7”-os HD+ kijelző foglalja el, amit a notch tör meg csupán. Ebben kapott helyet a 8 megapixeles előlapi kamera, valamint a beszédhangszóró. A hátlapon a 16 (f/2.0) + 5megapixeles kettős kamerarenszer kapott helyet, amely maximum 1080p felbontásban képes videót rögzíteni, a szenzorok munkáját egy LED villanó segíti, alattuk csupán az ujjlenyomat-olvasó tapintható ki. Oldalt a szokásos gomokat találjuk – a szokott helyeken, így erre most nem térnék ki, mindenki ismeri mi hol található. SIM kártyából a megszokott módon kettőt is elnyel a telefon, de itt nem a megszokott kialakítást találjuk, mivel három férőhelyes a tálca, így egy micro SIM, egy nano SIM és egy TF kártya is betehető.

S10 pro 02

A vas meghajtásáról a MediaTek 6739WA központi egysége gondoskodik (négymagos, 1.3GHz-es órajel), emellé csomagolt a gyártó 2 GB memóriát, és 16 GB tárhelyet. Nem túl acélosak ezek a paraméterek, de tegyük hozzá, hogy alap dolgokra tökéletesen elegendőek (mai napig gond nélkül működik nálunk egy Xiaomi Redmi Note 3 ezel a hardverrel). Kommunikáció terén rózsásabb a helyzet, itt a Wi-Fi már dual-bandes, és a 802.11 a/b/g/n hálózatokat ismeri, a Bluetooth 4.0-ás verziójú, a GPS modult pedig a GLONASS egység segíti ki. Mindezen komponensek energiáját egy 3350 mAh-ás akkumulátor látja el, egy nap kényelmesen kihozható vele, mivel nem kér sok energiát a készülék.

Szoftver tekintetében a stock Android a nyerő a gyártónál, jelenleg a 8.1-es verzió található rajta – kérdéses a frissítése, bár ki tudja, lehet fogják kiadni az újdonságokat rá – ezzel lehet megfogni a vásárlókat, és még egy pozitívum, hogy gyárilag megtalálható a magyar nyelv benne.

A végére maradt a mobillal kapcsolatban a két legjobb hír, amiből az első az, hogy támogatja a B20-as sávot, így itthon is képesek vagyunk 4G-vel netezni.

A másik – talán leglényegesebb része az egésznek – pedig az ára, mivel jelenleg Flash Sale-ben 80 (!) dollárt (~22 700 Ft) kell fizetnünk érte, viszont érdemes sietni, mivel nem túl nagy a készlet.

S10 pro 03

Amennyiben szeretnéd megvenni, kattints a ide:

Ulefone S10 Pro

 

Vásárlási segédlet:

Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

Amikor a szorgos kínaiak is pihennek egy kicsit