Ezek a srácok az Elephone-nál nem szeretik az untalmas dolgokat!

elephone p11 3d

A cég rendkívül intuitív és érdekes funkciókat pakol a telefonjaiba. Talán emlékeztek rá, hogy a kínai gyártók közül ők használtak elsőként a Samsungéhoz hasonló ívelt kijelzőt. Új telefonjuknál a hangsúly a játékon és a multimédiás éményen van, emiatt maradtak a 18-9-es oldalaránynál és a “csak” hat colos képátlónál. Az igazi érdekesség nem ez, és nem is az, hogy a képernyő ismét ívelt lett, hanem az, hogy a telefon szemüveg nélküli 3D megjelenítést kapott.

elephone p11 3d pp

Meglepő lépés ez, hiszen napjainkban pont arról hallunk mindenhonnan, hogy a 3D halott, legalábbis az otthoni felhasználás területén. Ehhez képest az Elephone-nál úgy döntöttek, hogy adnak az érzésnek, és térbeli megjelenítést adnak a telefonhoz. Ez persze teljesen értelmetlen lenne, ha szemüveget kéne hozzá használni, szóval, ahogy feljebb írtuk, ez a megoldás egy szemüveg nélküli 3D képesség lesz.

elephone p11 3d 2

Amúgy az Elephone P11 hardvere sem rossz, hiszen a Helio X25 a maga 10 magjával már rednesen zúz, így alkamas lesz a készülék játékok futtatására is. A forma kicsit ódivatúnak tűnik, hiszen a keret nélküliség itt csak a két oldalra lesz jellemző, alul és felül egy vékony szegélyt találunk. Ezeken a szegélyeken elférnek a kamerák és a szenzorok, sőt, az alsó részen az előlapon az ujjlenyomat érzékelő is. Erről amúgy azt mondják, hogy az iparág leggyorsabbja lett, mindössze 0,1 milliszekundumos feloldási idővel.

A végére az ár. A Banggoodnál még nem tudjuk megvásárolni, de már kérhetünk értesítést a beérkezésról. Most úgy tűnk, hogy a P11 ára mindösszesen 209,99 dollár lesz, ami enyhén szólva is barátságos ár!

Ha szeretnél értesítést kapni a telefon beérkezéséről, esetleg érdekelnek róla további képek és részletek, akkor kattints az alábbi hivatkozásra!

Elephone P11 3D-s telefon tízmagos procival


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: