A Xiaomi Pocophone F1 a legolcsóbb Snapdragon 845-ös lapkával szerelt telefonként került piacra.

 pocof1

Képességei már amúgy is rendkívül jók voltak, mert akkoriban az SP845 a legerősebb mobilprocesszor volt. A Xiaomi más dolgokon viszont spórolt, így a burkolat például az olcsóbb telefonokat idézi, és valljuk be, a kameráktól sem volt senki elájulva. Emiatt is meglepő a bejelentés, amit a Pocophone India vezérigazgatója, Manmohan Chandolu jelentett be.

xiaomi pocophone f1

Közleménye szerint a telefon a következő nagyobb frissítéssel (MIUI 10.3.4.0.PEJMIXM) három jelentős képesség birtokába jut. Az egyik az AI kameramódok, a másik a Game Turbo mód, vagyis a játékgyorsítás, a harmadik pedig a 4K/60 FPS felvételek lehetősége. Ez utóbbi az igazán érdekes, mert ritkán találkozhatunk olyan esettel, amikor egy szoftverfrissítés ilyen komoly, általában a hardver képességeit is érintő javítást kap.

A Xiaomi Pocophone F1 több áruházból is beszerezhető, alább találjátok az árakat:

  • Banggood (vámmentes szállítás EU Priority Line)
  • Gearbest (vámmentes szállítás Priority Line)
  • Geekbuying (vámmentes szállítás EU Priority Line)

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: