Nagyon szeretem a Xiaomi zsákjait, itthon két féle is van. Most itt a lehetőség, hogy Ti is megszeressétek valamelyiket!

Xiaomi Trendy Geometric Splicing Reflective Water-resistant Backpack- Black

A Gearbesten indult ma egy jó kis akció, amiben a Xiaomi hátizsákokra (és böröndökre is) kapunk kedvezményt. A vásárláshoz nem kell kupont használnunk, ha betesszük a zsákot a kosárba, akkor látni fogjuk, hogy az áruház automatikusan levonja a kedvezményt.

Attól függően, hogy milyen drága hátizsákot veszünk két féle kedvezményt kaphatunk. 35 dolláros vásárlás felett automatikusan 5 dollárral, 65 dolláros vásárlásnál pedig automatikusan 15 dollárral, avgyis több, mint 5500 forinttal mérséklődik az ár. A kedvezményhez tehát semmit nem kell tenni, nincs kuponkód sem!

Az akciós termékeket itt találjátok: 
Xiaomi hátizsákok akciója a Gearbesten

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt Xiaomi termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: