Jöjjön egy kis bemutató egy légszivattyú-kompresszorról, aminél kisebb nemigen van most a piacon, és bármikor jól jön.

Alfawise eletric pump 01

A legjobb ebben az elektromos pumpában amellett, hogy — nemcsak pumpálja a levegőt, de ki is tudja szívni — maga a mérete. A mindössze 10 x 3,4 x 3,40 centiméteres hasábot könnyen magunkkal vihetjük akár kempingezni, a strandra, de a lakásban sem kell nagyon helyet keresgélni számára, és a tömege is mindössze 180 gramm, így egy átlagos telefon tömegével bír. Anyagát tekintve alumínium – erre szükség is van, elvégre egy mini kompresszor, a színe opcionálisan választható (fekete, ezüst, kék), a működése pedig gyerekjáték. Egyszerűen a mellékelt USB kábelen keresztül kell energiával ellátni, ezt vagy egy töltőfejjel oldhatjuk meg, ami 5V / 2A-es minimum, de akár egy power bankkal is működésre bírhatjuk.

Alfawise eletric pump 02

Használata nem igényel komolyabb szaktudást, a téglatest alján, illetve az oldalán találunk egy-egy lyukat, az egyiken beszívja a levegőt, a másikon fújja. Így csak ahhoz a végéhez kell rakni azt, amit szeretnénk felfújtatni, vagy kiszívni belőle a levegőt, miután a megfelelő toldalékot hozzáillesztettük. Ezt követően csak be kell kapcsolni a szerkezetet, a többit az elektronika elintézi. A produktumhoz mellékelnek különféle toldalékokat, amelyekkel más-más műveleteket hajthatunk végre. Akad itt olyan szelep, amivel labdát lehet felfújni, de olyan is, ami a különféle matracokhoz jó, illetve a vákumos élteltartókból, vagy a ruhászsákból szívható ki a levegő.

Alfawise eletric pump 04

Így el lehet felejteni azokat a pillanatokat, amit gyerekkorunkban a strandon oly sokszor átéltünk, amikor a mi édesapánk – vagy másé – vöröslő fejjel, utolsó erejével fújja fel a gumimatracot vagy úszógumit csemetéje számára. Amennyiben egy ilyen kis praktikus kompresszort szeretnél vásárolni, most a Gearbest oldalán villámakció keretében megteheted, jelenleg 29,99 dollárért (~8 500 Ft) megvásárolható az alábbi linken:

Alfawise Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: