Korábban már írtam egy hasonló „elektromos campingről”, ez annak a nagytestvére, lássuk mit tud!

A mérete 153 x 112 x 58 centiméter menetkészen, összecsukva ez 80 x 68 centire redulálódik. A tömege 28 kilogramm, fekete és fehér színben vásárolható meg. A legérdekesebb része a kormány a szerkezetnek, főleg innen vezérelhetjük a bringát. Nemcsak a fékek kaptak itt helyet a gázkarral egyetemben, de itt kapcsolhatjuk a világítást, és a duda is elektromos. Ezen kívül beépítettek egy mobiltartót – elvégre e nélkül mihez is kezdenénk, amely ráadásul USB töltővel is felszerelt, hogy nehogy útközben merüljünk le. A lista itt nem ér véget, a kormányszáron találjuk még a 7 sebességes váltókart, egy digitális kijelzőt és a gyújtáskapcsolót. Mintha egy jól felszerelt (kínai) robogón ülnénk…

A legtöbb, itt megtalálható dolog egyértelmű, hogy mire is való, egyedül talán a kijelző ér meg pár szót. Ezen nemcsak az aktuális sebességünket követhetjük nyomon, de a töltöttség és a megtett táv is leolvasható. Adott a háttérvilágítás, így a sötétben is tisztán látunk minden információt. Az extrák között említhetjük még a távoli vezérlést – erre még nem láttam példát. Egy kis távirányítóval tudjuk a beépített riasztót ki- és bekapcsolni, valamint megkeresni a biciklit, de ha úgy adódna, hogy nagyon sietünk, akkor távolról még be is kapcsolhatjuk az elektromos motort… No comment.

A kényelemről nemcsak a rugós ülés gondoskodik, hanem a nyeregcsőbe is építettek egy rugót, Azért, hogy a szerkezetet is védjék valamennyire, az első villa is kapott egy lengéscsillapítást, hogy a nagyobb döccenők simábbnak tűnjenek. A haladást a 20”-es kerekek segítik, míg a biztonságos megállásért elől – hátul tárcsafékek gondoskodnak, ezek mérete 160 milliméter.

A leglényegesebb része következik a járgánynak, mégpedig a motor. Ez 350 W-os, amelynek segítségével akár 35 km/h-ás sebességgel is repeszthetünk, és maximum 25o-os emelkedőn képes felkapaszkodni. Az energiát egy 10 Ah-ás lítium-ion akkumulátor tárolja, ennek feltöltése 4 órát vesz igénybe.

LeírásMárka: Samebike

Típus: Elektromos moped Bike

Modell: 20LVXD30

Szín: Fekete / Fehér

InformációKerék mérete: 20 hüvelykes

Motor teljesítménye: 350 W

Akkumulátor: 10 Ah Li-ion

Töltési idő: 4 óra

Maximális sebesség: 35 km/h

Maximális terhelhetőség: 120 kg

Fékek: Elöl/hátul tárcsafék (160 mm)

Váltó: Shimano 7 sebességes

Kerekek: alumínium-ötvözet

Sárvédő anyaga: acél

Tömeg és méretA termék mérete: 153 x 58 x 112 cm

A termék tömege: 28 kg

A csomag mérete: 91 x 38 x 71 cm

A csomag tömege: 31 kg

 

Csomag tartalma1 x elektromos kerékpár

1 x töltő (EU)

1 x angol kézikönyv

A kerékpár maximum 120 kilogrammal terhelhető, a csomagunkat a hátulján lévő tartóra tudjuk rögzíteni. Ez egy tényleg menetkész elektromos kerékpár, amely az akkumulátor feltöltése után használható is – még a sötétben is. A Geekbuyingon a GKB464S kupon felhasználásával az ára pedig 729,99 $ (~228 500 Ft). A szállítás lengyel raktárból történik, ingyen. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Samebike 20LVXD30 

Kuponkód: GKB464S

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: