Egy kis szerencsével ennyiért kaparinthatjuk meg az Umidigi továbbfejlesztett modelljét!

umi f1 play

 

Az UMIDIGI F1 korábban már írtunk, most megérkezett a kamerás fronton továbbfejlesztett modeell, az F1 Play – a már ismert és kedvelt felső-középkategóriás Mediatek lapkával, a Helio P60-nal van szerelve. Nyolc mag, 2 GHz-es órajel, dedikált mesterséges intelligencia processzor és LPDDR4X memóriák támogatása, szóval húzos a cucc! A hátlapra a korábbi 16+8 megapixeles páros helyett ezúttal egy 48 + 8 megapixeles duó került, tehát az Umidigi sem akar lemaradni a Redmi mögött.

Persze a vas nem minden, ha a telefon csúnya a kutyának nem fog kelleni. Szerencsére az UMIDIGI F1 Play megmaradt ugyanolyan szépnek, mint elődje. A nagyméretű, teljesen keret nélküli kijelzőbe csak egy apró csepp alakú notch került az előlapi kamerával, így a kép szinte zavartalan. A minőséggel sincs baj, mert bár az AMOLED ebbe az árvba nem fér bele, azért kapunk egy 2340 x 1080 pixel felbontású, 6,3 colos képátlóval rendelkező kijelzőt. A 19,5:9-hez oldalarányú panel pedig az előlap közel 93 százalékát foglalja el, így lényegében tényleg keret nélkülinek mondhatjuk.

UMIDIGI F1 4G Phablet 6.3 inch Android 9.0 Helio P60 Octa Core 2.0GHz 4GB RAM 128GB ROM 16.0MP Front Camera Fingerprint Sensor 5150mAh Built-in European Union- Black European Union

Még mindig nem elég a jóból? Akkor azt is eláruljuk, hogy hatalmas, 5150 mAh kapacitású az akkumulátor, a rengeteg szenzor mell kapunk arcfeloldást, és persze van arcszépítés is, ha valaki az előlapi 16 megapixeles kamerával készült szelfiket nem tartaná elég meggyőzőnek, és nem maradt ki az NFC sem. Talán mondanunk sem kell, hogy a B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása sem hiányzik, vagyis hasíthatunk a 4G mobilneten!

Az UMIDIGI F1 Play tehát még jobb lett, az ára viszont maradt ugyanolyan kedvező, mint korábban:

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: