A Pocophone F1 mindmáig olyan erőt vonultat fel, amit más gyártó sokkal drágábban ad.

poco f1 850

A termékvonal szempontjából máig kicsit különcnek tekinthető Pocophone F1 két hónap híján egy éve a piacon van. Ez idő alatt ereje nem csökkent, ára viszont annál inkább, olyannyira, hogy most már egy középkategóriás telefon áráért kaparinthatjuk meg a brutál erős hardvert.

poco f1 850 2

Hiába teltek a hónapok, a Snapdragon 845 ereje nem lett kisebb, a 4 darab 2,8 GHz-es Kryo 385 Gold és 4 darab 1,8 GHz-es Kryo 385 Silver magok bármivel elbánnak, ami az útjukba kerül, de az Adreno 640 grafikus gyorsítót is nehéz zavarba hozni a 6 GB rendszermemóriával megtámogatva. A 6,18 hüvelykes IPS kijelző nem a piac csúcsa, de nem lehet rá panasz használat közben. A kamerarendszeren rengeteget csiszoltak az elmúlt időszakban, a 4000 mAh-s akkumulátor a 18 wattos gyorstöltéssel pedig eddig is a készülék erősségének számított.

A készülékház kevésbé divatos, nem csili-vili üveg, hanem minőségi műanyag, amit nem biztos, hogy érdemes hátránynak elkönyvelni, mert a sérülésekkel szemben valamivel megengedőbb, ráadásul a fogása is stabilabb, nem annyira csúszós tapintású. Ahogy a debütálásának idején, a Xiaomi Pocophone F1 jellemzőit tekintve most is pazar vételnek számít, a szoftveres oldalt mostanra tökéletes közelire csiszolták, a vételáron viszont jelentősen faragtak. Miért mondom ezt?

A 296 dolláros listaárat a Banggood webáruházban a BG5F164G kuponkóddal a készlet erejéig egészen 268 dollárig (~ 77.890 forint) csökkenthetjük, mely mellé a VÁM- és ÁFA-mentes szállítás is megáll 3,67 dollárból (~ 1050 forint). Ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint 79.000 forintért szállítással együtt miénk egy vadonat új Xiaomi Pocophone F1, amivel 7-15 napon belül már csenget is postás.

A Xiaomi Pocophone F1 akciós áron történő megvásárlásához kattints ide,
és használd BG5F164G kuponkódot:

Xiaomi Pocophone F1 Global Version 6 GB RAM/64 GB ROM

(vásárlói értékelés: 4,97 csillag az 5-ből)

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: