Azoknak, akik feleslegesnek éreznek egy erős mobilt, de ha szép azt nagyon nem bánják!

blackvie a60

Játsszunk egy kicsit! Legyen az a szabály, hogy szép lassan görgetsz lefelé, megnézed a képeket, közben kitalálod, hogy mennyibe kerülhet a telefon. A hardver leírását is a végére hagyom, annyit kérek csak, hogy miután elolvastátok a cikket a Facebookon (IDE kattints) a hozzászólásokhoz írd be milyen árra tippeltél. Következenek a képek!

Eddig nagyon jó! Hat col feletti kijelző, teljesen keret nélkül, ráadásul felül egy menő és divatos csepp alakú kamera nyílás.

Ugye megmondtam! 6,1 colos kijelző, 92 százalékos a kijelző-előlap arány, az oldalak aránya pedig 19,2:9-hez. Nem hiszem, hogy manapság van ennél menőbb előlap, talán még a hajlított kijelző lehetne jobb.

Az akkumulátorra sem lesz panasz, sőt a 4080 mAh kapacitás inkább az átlag tetején helyezkedik el!

Három kamerát kapunk, hátul van egy egész jó 13 megapixeles darab, ráadásul a kiegészítő hátsó kamera miatt a valós, hardveres mélységelmosás is megoldott. Az első kamera ráadásul képes az arcfelismerésre, így az arc alapú kijelző feloldásra.

Remélem már kitaláltátok az árat, mert az utolsó kép jön!


Remélem van tipped, ha igen akkor nézd a hardvert!

A processzor egy MT6580A, amiben 4 mag van, a maximális órajel 1,3 GHz. A memória 1 GB, a háttértár 16 GB kapacitású. Az IPS kijelző felbontása 1280 x 600 pixel, a kamera az előlapon 5 megapixeles, hátul egy 13+5 megapixeles kombőt találunk. A telefon nem B20 kompatibilis, mert nincs is benne 4G. Van 3G viszont, szóval azért mobilnetet kapunk. A lényegesebb szenzorok, mint a közelségérzékelő vagy a fényszenzor be van építve, de ujjlenyomat olvasót nem kapunk, így kifejezetten jól jön az arc alapú kijelző feloldás.GPS, wifi, Bluetooth természetesen van, az operációs rendszer pedig az Android Go, ami a gyengébb hardverrel rendelkező mobilok mentőöve.

Lehet erre a hardverre fújolni, de gondolkozzunk kicsit! Ha nem játszol a telefonon, maximum internetezel, Facebookozol, esetleg néha megnézel egy filmet, akkor kell ennél több? A fényképezőgép, ami nagyon sokak számára lényeges egész jónak ígérkeznek, nagy az akkumulátor, és ami még nagyon fontos, baromi jól néz ki a telefon. Ha ezt veszed elő a zsebedből, teszed ki az asztalra biztos nem fog senki köpködni, ellenkezőleg, mindenki kíváncsian fogja nézni, vajon milyen telefont újítottál be.

Egyszóval, én nem írnám le a Blackview A60-at. Bőven meg van az a célközönség, akit eltalálhatnak vele, főleg, ha az árát is megnézzük. Lehetetlenül olcsó, örvendetesen olcsó, nem is gondoltam, hogy ekkora összegért használható, ráadásul csodaszép mobilt lehet venni. Igaz, jelenleg még az elővételes akció zajlik, így nem tudom, hogy április 22. után, ha a promóció lezárul mennyibe fog kerülni, de most nevetségesen kevésnek tűnik az ár!

A Blackview A60-at a promóció ideje alatt 59,99 dollárért, vagyis éppen csak kicsivel 17 ezer forint felett vehetjük meg. Ha nem szeretnél lemaradni erről az árról, akkor április 22. előtt vedd meg elővételben itt: 
Blackview A60 vásárlás


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: