Az, hogy most mind a háromra olyat kupon tudunk, amivel készletkisöprő áron szerezhetitek meg őket!

badn4 running

Mivel a Xiaomi Mi Band 4 megjelent és már el is érhető, megindultak a különféle leértékelések a Xiaomi Mi Band 3 kapcsán. Nem biztos, hogy mindenkinek az újabb a jobb, a két eszköz elég eltérő, simán előfordulhat, hogy valakinek a Mi Band 3 sima OLED kijelzője jobban bejön. Korábban már részletesebben is bemutattuk a Xiaomi egyel korábbi okoskarkötőjét, ezért ezt most nem tesszük meg újra, erre a linkre kattintva átfuthatjátok, illetve segítségével azt is megláthatjátok, hogy mennyire jó ez a mostani ár, amit kuponnal kínálni tudunk rá.

miband3

Nem is cséplem tovább a szót, mondom a tutit:

Hasonló események figyelhetőek meg a Huawei Honor Band 3 és a Huawei Honor Band 4 Running Version kapcsán is. Egyes források szerint a Honor Band 5 érkezése nincs már messze, ennek okán a kereskedők nyilván nem szeretnék, ha a felhalmozott készletek beragadnának — ezekre a termékekre ilyenkor a legjobb lecsapni.

honorband3

Mindkét okoskarperec egyszerű, egyszínű OLED kijelzővel rendelkezik, ami minden körülmény között jól olvasható és az akkumulátort is kíméli. Árához képest mindkét megoldás igen gazdag tudástárat tud felmutatni, akár aktivitásmérői szemszögből, akár értesítő eszköz irányából nézzük. Képesek többféle mozgásformát megkülönböztetni, vízállóak, és természetesen az alvást is tudják monitorozni. Fiatalos, vidám külső jellemzi őket, sportolás során is keményen helytállnak.

honorband4 running

A szíjak természetesen cserélhetőek, így ha esetleg megsérülne, vagy több színnel szeretnénk felruházni az apróságokat, akkor az sem jelent akadályt. Telefon kapcsán abszolút nincsenek nagy elvárásaik, legyen megfelelő bluetooth kapcsolat, illetve minimum Android 4.4 vagy IOS 8.0 operációs rendszer, és a Huawei okoskarperecei az alkalmazás telepítését követően máris munkára foghatóak. Én a magam részéről bátran javaslom a cég megoldásait is, pláne ezen az áron, ha eddig csak kacérkodtunk a gondolattal, hogy jó lenne kipróbálni egy ilyen fitnesz trackert, akkor úgy vélem, most érkezett el a pillanat!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: