A Xiaomi nemrég adta ki az aktivitásmérő 4-es verzióját, máris érkeznek a friss infók a széria következő tagjáról.

MiBand5 01

Elmondható, hogy az aktivitásmérők piacán etalonnak számít a kínai vállalat. Minden évben eladási rekordokat döntenek az aktuális fitnesz kiegészítővel, ami kedvező ára mellett remek hardvert kínál. A verziók egyre pontosabbak, és egyre többet tudnak, ez megfigyelhető az egyes generációk között – idén a színes kijelzővel nagyot lendítettek az eladásokon. Májusban mutatták be a sorozat legújabb tagját, amit a nyár eleje óta vásárolhatunk meg, ezért is érdekes, hogy már most pletykák keringenek a jövőre érkező termékről. Mint tudjuk, a Mi Band 4 kínai verziója NFC-vel és mikrofonnal lett felszerelve, amik sajnos a nemzetközi kiadásból hiányoznak. Azonban a legfrissebb információk szerint a széria soron következő tagja már alapból tartalmazza majd az NFC chipet, ami nagyban megkönnyítheti az érintés nélküli fizetést. A hangszóróról ugyan nem esik szó, de arra kitér, hogy a Mi Band 5 fejlettebb és tartósabb lesz, mint a korábbi modellek – ami egyértelmű a Xiaomitól.

MiBand5 02

Ezeket a híreket természetesen érdemes fenntartással kezelni, messze még a bemutatója a Xiaomi Mi Band 5-nek, így sok minden változhat addig – azt leszámítva, hogy ismét remek aktivitásmérőt kapunk majd kedvező áron. De addig is ajánlom figyelmetekbe a most kapható Mi Band 4-et, amely a Banggood weboldalán most a BG27MI4 kuponnal 49,99 dollár helyett 27 dollár (~8 200 ft), a szállítás pedig mindössze 2,28 dollárba (~ 690 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mi Band 4 International version


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: