Most mindhárom Kugoo roller ingyenes szállítással érkezik lengyel szomszédainktól, de adunk kupont is!

kugoo intro 2

Bréking: Aki szemfüles, 30 dollárt még pluszban visszaszerezhet a Kugoo elektromos rollerek árából kupon formájában, az ezzel kapcsolatos feltételeket itt találjátok: LINK

Az egyszerű és környezetbarát közlekedés gondolata mindenkit foglalkoztat, különösen a városokban, ahol az autóval való menetelés egyre nagyobb nehézségekbe (dugókba) ütközik, de vidéken is előny, ha nem indítjuk be egy 2 kilométeres bolti kiruccanásra a dízelt, hanem akár biciklivel, akár elektromos rollerrel tesszük meg a távot, hangtalanul, kipufogógáz nélkül.

Szerencsére mostanra sokan rájöttek, hogy az elektromos roller nem az ördögtől való, és a kemény árversenynek köszönhetően már nem is feltétlenül úri huncutság, az olcsóbb típusokat bárki megengedheti magának.

A Kugoo neve itthon még nem feltétlenül az első gondolat a téma kapcsán, reményeink szerint ez hamarosan megváltozik, ugyanis a gyártó komoly termékkínálattal fedi le a teljes palettát, és nem ma kezdte az ipart.

KUGOO S1

A Kugoo S1 a cég legjobb árcédulával rendekező, belépőszintre pozícionált megoldása, az átlagos igényeket ő is képes kielégíteni. A Xiaomi Mi365 Pro ellenfelének szánt guruló alkalmatosság 3 sebesség fokozattal rendelkezik, váza kellően erős, akár 120 kg-mal terhelhető. Motorja 350 wattos, így 50 wattal erősebb, mint a konkurens Xiaomi megoldás. Maximálisan 30 km/h-s sebességre képes, de kezdőként ajánlott inkább a 15 km/h-s sebességet választani.

A 8 hüvelyk átmérőjű kerekeken akár 30 km távolságot is meg lehet tenni egyetlen feltöltéssel, a töltéshez egyébként körülbelül 4 órára van szükség. Az első és hátsó LED-es világításának köszönhetően éjszakai körülmények között is biztonságosan használható az S1, a kormányra helyezett LCD kijelzője meg egyenesen jópofa.

KUGOO S1 1

További információk rendelkezésre állnak a megadott linken, ami még fontos, hogy Lengyelországból érkezik garantáltan VÁM- és ÁFA-mentes szállítással, 0 forintos küldési költséggel. Meghibásodás esetén is csak Varsóba kell visszaküldeni.

KUGOO S1 2

A KUGOO624 kuponkóddal az ára 310 dollár (320 helyett), ami ~ 90.990 forintot jelent, és mivel nincs szállítási díj, ennyiből meg is áll a történet. Fontos: a kuponkódot akkor lehet érvényesíteni, ha egy sisakot is elhelyezünk a rendelésbe (tehát az elektromos rollert és a sisakot is bele kell tenni a korásba, majd utána beírni a kuponkódot), amivel duplán jól járunk, mivel a fejvédőt ajándékként kapjuk meg! Ez azért nem semmi, pláne, ha megnézzük, milyen áron mennek a komfortosabb darabok!

A roller megvásárlásához kattints ide:

KUGOO S1 elektromos roller

KUGOO S1 3

KUGOO S1 Pro

A Kugoo S1 Pro értelemszerűen az S1 nagytestvére, illetve továbbfejlesztett változata. Nem kell hatalmas különbségekre gondolni, kicsit erősebb lett a vázszerkezet, a kormány magassága itt is három léptékben állítható. Ő is könnyen és gyorsan összecsukható, a tömege csak 11 kg.

A különleges kialakítású, 8 colos kerekek nem csak aszfalton, hanem terepen is jól vizsgáznak. Elsősorban ez az a terület, ahol a Pro változat többet nyújt, más fajta „abroncsok” vannak rajta, bátrabban lehet vele terepre menni, de nagy különbség még a világítórendszer is, mert a kormányvégeken és alul is vannak plusz helyzetjelzők, amivel hatarázottabb jelet adhatunk magunkról a forgalomban. Ez olyan helyen jöhet jól, ahol éjszaka is nagy a mozgás, például a belvárosban.

KUGOO S1 pro

Ugyanaz igaz rá, mint a kistesóra, tehát Lengyelországból érkezik garantáltan VÁM- és ÁFA-mentes szállítással, 0 forintos költséggel. Meghibásodás esetén Varsóban szervizelik. A kuponkóddal az ára 349,19 dollár (359 helyett), ami durván ~ 98.990 forint, további költséggel pedig nem kell számolni.

A roller megvásárlásához kattints ide:

KUGOO S1 Pro elektromos roller

KUGOO G-BOOSTER

A non-plus-ultra a G-Booster, ami rendesen ki van combosodva még az S1 Prohoz képest is. Robusztus, masszív termék benyomását kelti, amit a 30 kg-os saját tömeg igazol is. Mivel terepen is jól mozog a gép, nagyon fontos, hogy bírja a gyűrődést, és aszfalton sem lehet instabil, mivel 55 km/h-s végsebességre képes – egy ilyen tempóról már hatalmasat lehet zakózni, szóval a fékrendszer is harap (tárcsafékek), ahogy kell, hogy meg lehessen vele állni.

Ettől függetlenül megfelelő védőöltözet használata mindenképpen javasolt. Maximum 120 kg-ot bír el, elől 10 wattos dupla első lámpája van, szóval elég jól meg tudja világítani az utat, ami ilyen tempó mellett megint csak elengedhetetlen.

kugoo gboost 1

A kijelző itt monokróm, viszont minden körülményben jól olvasható, a kerekek 10 hüvelyk átmérőjűek, a két motor összeteljesítménye 800 watt. Egy feltöltéssel akár 85 km-ert is képes megtenni, tehát komolyabb kirándulásoknak is neki lehet vele indulni.

kugoo gboost 2

A csúcsmodell G-Booster kisebb testvéreihez hasonlóan lengyel raktárból jön vám- és áfa-mentesen, aminek a mostani akció keretein belül nincsen felára, sőt, az 1100 dolláros vételárat a 3ZQHC3AQ kuponkóddal 1067 dollárra csökkenthetjük. Így durván 300.000 forintba kerül, tehát nem egy olcsó mulatság, de a prémiumnak ára van, ahogy mindig.

A roller megvásárlásához kattints ide:

KUGOO G-Booster elektromos roller

kugoo gboost 3

Rollerre fel!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: