Ez a porszívó ugyan csak a mi hathatós segítségünkkel képes elvégezni a munkát, cserébe elég alaposan látja el a kiszabott feladatot.

Lassan megszámolni sem tudom, hány porszívóról készítettem már bemutatót, de a jóból sosem elég, hát jöjjön a következő! Szerintem Kínában nagyon rá lehetnek gerjedve a lakás takarítására, ennyi féle takarítóeszköz nem is létezik a világon. Ráadásul szinte mindegyik vezeték nélküli – ahogy ez is – így szabadon garázdálkodhatunk vele bárhol, bármikor. A JV 51 szokás szerint a Xiaomi ökoszisztémába tartozik, így a minősége nem is lehet kérdéses. Ettől a szerkezettől a por- és kosz felszívásán kívül mást ne várjunk el, sem felmosni, sem más, extra funkciókat nem tud. De szívásban otthonosan mozog…

A mérete 60 x 22 x 23 centiméter, a tömege 1,46 kilogramm. Anyaga fém és PVC – ahogy megszokhattuk – míg színe fehér, piros beütésekkel. A pénzünkért nem csak egy porszívót kapunk, hanem egy komplett csomagot, ami összesen kilenc elemet tartalmaz.
A legfontosabb ezek közül maga a porszívó „rész”, amely magában foglalja a motort is, ez 10 000 rpm-en pörög. A teljesítménye 400 W, ami 115 AW szívóerőt eredményez. A kialakítása ergonomikus, a fogantyú 65°-ban döntött, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használata. A portartálya 0,5 literes, és ahogy elvárható HEPA filtert is tartalmaz. Ennek hála a 0,3 mikronos részecskék akár 99,97%-át képes kiszűrni – ezáltal a levegő is tisztább lesz a lakásban. A zajkibocsátása a nagy erő ellenére is átlagosnak mondható, azaz 75 dB-es hangerőn működik. Itt található még az akkumulátor, amely cserélhető is. A csomag 6 x 2,5Ah lítium akkumulátorból áll, ezzel normál üzemmódban akár 45 percig képes üzemelni, azonban, ha erős üzemmódot választunk, és hozzá feltesszük az elektromos kefét, ez az időintervallum már csak 7 perc lesz, ekkor viszont szétszedi a lakást. A JV 51 ugyanis kétféle üzemmódban használható – mint rájöttetek – vagyis normál, illetve erős mód.
A csomagban összesen négy fejet kapunk, amik különböző felhasználási módokra javasoltak. Van egy elektromos padlókefe, amely értelemszerűen a padlón- és a szőnyegen összegyűlt koszt tudjuk eltávolítani. Adott egy elektromos atka kefe, amely inkább a bútorok szövetein vethető be, ezzel nemcsak a pornak, de a csúf kis állatkának is búcsút inthetünk. Kapunk még egy kis vékonyított fejű kefét – ezzel a résekben serénykedhetünk, valamint a „portörléshez” is jár egy kis extra kefe.
Adott még egy toldórúd, hogy a padló tisztításakor ne kelljen hajolgatni, valamint az akkucsomag – hogy működjön is a szerkezet.

Ezen kívül már csak a falra szerelhető dokkoló maradt – az adapterével. Egyszerűen felrögzítjük a falra, és erre tehetjük a porszívót, ha nem használjuk. A töltést is ezen keresztül abszolválhatjuk, az energia visszapumpálása 5 órát vesz igénybe.

LeírásMárka: Xiaomi JIMMY
Típus: vezetéknélküli porszívó
Modell: JV51
Anyaga: fém, PVC
Szín: fehér/piros
Aljzat: CN típusú
Általános információNévleges feszültség: 21,6 V
Teljesítmény: 400 W
Akkumulátor: 6 x 2,5Ah lítium akkumulátor (54 Wh)
Töltési idő: 5 óra
Portartály kapacitása: 0,5 l
Zajkibocsátás: 75 dB
Működési idő:
Normál üzemmód nem elektromos kefével: kb. 45 perc
Erős üzemmód nem elektromos kefével: kb. 8 perc
Normál üzemmód elektromos kefével: kb. 35 perc
Erős üzemmód elektromos kefével: kb. 7 perc
Méret és tömegTermék tömege: 1,46 kg
Csomag tömege: 2,5 kg
Termék mérete: 60 x 22 x 23 cm
Csomag mérete: 30 x 25 x 26 cm
Csomag tartalma1 x Jimnmy JV51 porszívó
1 x elektromos atka kefe
1 x elektromos padlókefe
1 x portalaníttó kefe
1 x vékony kefe (réseknek)
1 x dokkoló
1 x adapter
1 x akkumulátor
1 x toldócső

A csomag minden szükséges egységet tartalmaz az azonnali használathoz. Ha esetleg szükségünk lenne egy másik/új akkura vagy kefére, netalántán HEPA filterre, azok is beszerezhetők hozzá. Előtte azért keressetek meg minket, hátha akad valami jóféle kupon, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni értük.

A Jimmy JV51 most akciósan sem egy drága cucc, de ha a HAPPY2021 kupont használva még faraghatunk az árból. Ekkor csak 135,99 $-t (~44 200 Ft) kell fizetni érte. A szállítás EU raktárból történik – DPD-vel – és 2,81 $-ba (~913 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Jimmy JV51

Kuponkód: HAPPY2021

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: