Az itthon vagy az EU-ban vásárolt Mi 9SE telefonok tulajdonosainak érdemes messziről elkerülni a MIUI 10.3.1.0 frissítését!

mi9se

Több fórumon is jelezték a felhasználók, hogy az Európában vásárolt telefonokkal nagy gond van. Aki a fent említett (10.3.1.0) frissítést letölti a telefonjára, jó eséllyel téglává/papírnehezékké degradálódik a készüléke. A beszámolók alapján a frissítés során – az első újraindítást követően – a rendszer befagy, majd nemes egyszerűséggel „A rendszer megsemmisült – nyomja meg a bekapcsológombot a leállításhoz” hibaüzenettel véget is ér a pályafutása a telefonnak. A hivatalos fórumon az egyik felhasználó sikeresen visszaállította az előző verziót a telefonon, de ehhez kell némi szaktudás, és egy hangyányi szerencse is – a leírást itt megtalálod, ha tennél egy próbát. Természetesen senki nem garantálja a sikert, és felelősséget sem vállal a leírtak miatt bekövetkező hibákért. Így ha nem szeretnél kísérletezni, és neked is behalt a telefon, akkor annyit kell tenned, hogy visszaviszed a garanciapapírral a telefont a szaküzletbe, és a további teendőket majd ők intézik.

Xiaomi Mi 9 SE

Viszont egy furcsa anomália van a frissítési hibával kapcsolatban, mégpedig az, hogy a probléma csak az Európában hivatalosan forgalmazott készülékeket érinti, az EU-n kívül vásárolt telefonok gond nélkül telepítik az új MIUI verziót.

Mi ebből a tanulság? Vásárolj a mi kuponunkkal telefont, így a frissítés miatt (remélhetőleg) a jövőben sem lesznek álmatlan éjszakáid. Ha lecsapsz a Banggood ajánlatára, a 6/64 GB-os változatot 268,14 dollárért  (~76.490 Ft) kaphatod meg a BG7M9E kuponkódot használva, a VÁM- és ÁFA-mentes szállítás pedig mindössze 1150 ft.

Xiaomi Mi 9 SE 6+64 GB


 Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: