Az UMIDIGI A7 modellje bőven 30.000 forint alatt kínál kategórián felüli paramétereket, de csak korlátozott darabszámig!

Az UMIDIGI-t már sokan ismerik, ha be kéne kategorizálni, a B vonalas gyártók vezető pozíciójára tenném, akik folyamatos fejlődésben vannak, a legtöbb esetben mégis meg tudnak maradni azon az árszinten, ami még a Xiaominak és a Redminek is alávág.

Pontosan ilyen az A7 típus is, mely nem előzmény nélküli, az A sorozatban mindig is az UMIDIGI legolcsóbb példányait találtuk. Az A7 fel lett készítve a mai trendekre, a kijelzője 6,49 hüvelykes LTPS panel, 1560×720-as felbontással, 19:5:9 képernyő aránnyal, illetve 92,7 százalékos testlefedés-aránnyal. Ez a felbontás 265 ppi-s pixelsűrűséget eredményez, de már a Redmi 7 idején is láttuk, hogy a mai modern kijelzők egyszerűen annyira jók, hogy nem éles a kontraszt a HD+ és a FULL HD között e technológia esetén.

A vas a motorháztető alatt egy MediaTek Helio P20 8 maggal és Mali-T880 MP2 GPU-val, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel megtámogatva, ami a jelenlegi vételárért nem mindennapi csomag. Ráadásul a kapacitás microSD kártyával bővíthető is (maximum 256 GB).

A kamerarendszer darabszámra impozáns, hiszen hátul négy darab lencsét találunk, mögöttük 16MP+8MP+5MP+5MP szenzorkvartettel, ami a gyakorlatban egy főszenzor, egy ultaszéles látószögű egység, egy mélységérzékelő és egy makró kamera. Videó rögzítésére FULL HD felbontáson van lehetőség. Az előlapi megoldás egy 16 MP-es darab, arcfelismeréssel, FULL HD videórögzítéssel, így a szelfikre sem lesz panasz.

Az UMIDIGI A7 további pozitívumai a B20 sáv támogatása és a 4150 mAh-s akkumulátor, amit type-C csatlakozón keresztül tölthetünk, illetve az szoftveres frissesség, ugyanis Android 10-et kapunk a vasra, amiben természetesen a magyar nyelv is megtalálható. Megvannak persze a szokásos dolgok is, kétsávos WiFi, BT 4.2, valamint 3,5 mm-es jack csatlakozó és FM rádió funkció, na meg persze GPS, Glonass.

A 163,7 × 77,6 × 8,7 mm-es és 228 grammos UMIDIGI A7 tehát nem csak méretét tekintve nagyágyú, hanem azzal az ár/érték aránnyal, amit a Banggoodos előrendelési akcióban letesz az asztalra. Az első 200 darab ugyanis 86,99 dollárért találhat gazdára, ami ~ 26.735 forint a jelenlegi árfolyamon. A kivárás most nem jó taktika, ugyanis ebből már 108 elkelt, az első 200 darab után pedig 30.000 forint fölé ugrik az ár. A szállítás szeptember 19-én kezdődik, az EU Priority Line módozat költsége ~1773 ft.

Az UMIDIGI A7 4 GB/64 GB akciós megszerzéséhez kattints ide:

UMIDIGI A7 4 GB/64 GB EU verzió
Előrendeléses akció

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: