A Telekom nyári ajándék netére licitál rá a második legnagyobb magyar mobilszolgáltató.

 telenor

Örömmel értesítjük a Telenor ügyfeleit, hogy ők is gondolnak a saját előfizetőikre – és azokra is, akik most csatlakoznának hozzájuk. Azok, akik szeptember 5-ig kötnek előfizetői szerződést, azok a szerződésben foglalt adatmennyiség kétszeresét használhatják fel december 31-ig – mind a lakossági, mind a kisvállalati ügyfelek – Telenor Blue+ XS, S, M, vagy L tarifa esetén. A havidíjas ügyfeleknek – akik július 2-a előtt kötöttek szerződést – pedig 5 gigabájtnyi ingyenes adatforgalmat biztosít a Telenor, amit augusztus 31-ig használhatnak fel. Akik Hello-tarifacsomaggal rendelkeznek, esetleg 2 in1 perc + net csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkeznek, két hónapon át a keretben foglalt adatmennyiség duplájával tudnak netezni.

A szolgáltatások a MyTelenor alkalmazásban aktiválhatóak, felhasználni belföldön és az 1-es roaming díjzónában van lehetőség.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: