Sokat ígér a márka varázslatos órája, pedig alig kerül valamibe.

kospet magic intro

A Kospet évtizedes múltra ugyan még nem tekint vissza, de megoldásai az okoseszközök világában hamar sok hódolót szereztek, mivel a minőség és a szolgáltatások kapcsán elég sokat nyújtanak, ennek ellenére az árakat nem lövik fel az égig.

A Kospet Hope személyesen is megcsillogtatta képességeit tesztpadunkon, az Optimus Pro pedig várhatón a jövő héten kerül fel a boncasztalra, így a felsőkategóriából már két versenyzővel is lesz tapasztalatunk.

Ugyanakkor erős a gyanúnk, hogy a Kospet legfrissebb, Magic névre keresztelt gyermeke sem fog minket sokáig elkerülni, ugyanis a specifikációt végigfutva ezzel az árral már most is kihagyhatatlannak tűnik. Miért mondjuk ezt?

kospet magic spec

Kospet Magic

A termék mérete 245 × 45 × 10,8 mm, tömege 35 gramm. A szíj anyaga szilikon, hossza 245 mm, szélessége 22 mm. Az óratest alapja egy 1,3 hüvelykes, színes LCD kijelző, mely 240 × 240 pixeles felbontást kínál.  A számlap klasszikus kerek formájú, 1 cm vastag. A szíj gyári kiépítésben fekete, kék és pink színben érhető el, így a konzervatívok, a fiatalok és a hölgyek számára is jut megfelelő darab. A Kospet Magic vízálló, a kijelző egy időben egy érintést képes kezelni – ezzel azért nem különösebben nehéz együtt élni. Van benne pulzusmérő, vérnyomésmérő és véroxigén-szint mérő, de nyilván az alvásfigyelő funkció sem hiányzik.

kospet magic colors

Aki egy jó aktivitásmérő szeretne szerény pénzért, az is nyugodtan leadhatja a voksát a Kospet Magicre, ugyanis a pedométer és a különböző sportokat támogató mód sem hiányzik a repertoárból. Képes megjeleníteni időjárás-adatokat, vezérelni a zenelejátszást és a telefon kameráját, visszautasítani egy hívást, illetve emlékeztetni nem fogadott hívásra vagy üzenetre. Az értesítések természetesen alkalmazás-szinten testreszabhatók, az okostelefon-oldali applikáció ehhez a Da Fit, mely androidra és IOS-re egyaránt elérhető.

kospet magic tudas

A beépített akkumulátor kapacitása 140 mAh, mely körülbelül 15 napos rendelkezésre állási időt és 7-10 napos üzemidőt biztosít. A töltő mágneses megoldás, két óra alatt telepumpálja a Kospet Magicet. Az összeköttetés a mobillal nyilvánvalóan Bluetooth-on keresztül történik, ezzel kapcsolatban egy apró csalódás, hogy az alkalmazott szabvány csak 4.0 – 5.0-val talán több lehetett volna az üzemidő, de ezért az árért így sem lehetünk elégedetlenek. Mert hogy mennyi az annyi?

A Banggoodon már megkezdődött az előrendeléses promóció, melynek keretén belül az első 200 darab 16,99 dollárért (4990 forint) találhat gazdára (utána az összeg sávosan növekszik), a szállítás pedig ingyenes. Az első készletek várhatóan szeptember 18-án indulnak útnak a megrendelők felé, ezért lépjetek időben, ha megtetszett az óra!

A termék megvásárlásához kattints ide:

Kospet Magic okosóra

(a teljes specifikáció elérhető a linkre kattinva)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: