Aktivitásmérő a Xiaomi almárkájától színes kijelzővel, USB töltési lehetőséggel, és… baráti árcédulával!

Miután a Xiaomiból „kivált” a Redmi és önálló márkává avanzsált, sorra jelentek meg a saját márkás termékei az okostelefonokon kívül is. Természetesen azért maradtak az anyavállalat égisze alatt (Redmi by Xiaomi), de mégiscsak kiváltak, és saját IoT eszközök mellett kínálnak routert, TV-t – és a lista garantáltan bővülni fog. Azaz már bővült is, mivel megérkezett az aktivitásmérőjük.

A keresztségben egyszerűen a Redmi Band nevet kapta – legalább nem kellett sokat agyalni rajta. A neve mellett a formája sem lett egyedi, rendkívüli hasonlóságot mutat a Huawei/Honor Band-hez, de ezt elnézzük neki, nehéz ebben a szegmensben a designnal játszani, főleg ennyiért. A kijelző téglalap alakú, 1,08”-es, és ami meglepő, színes! A funkciók tekintetében semmi extra nincs, hozza a kötelezőt, amit egy ilyen eszköztől elvárnak az emberek. Támogatja az alvásfigyelést, illetve ötféle sportmód is belekerült, emellett az optikai pulzusmérés is a repertoár részét képezi.

Meglepő módon a töltés történhet közvetlenül USB-ről is – azt nem tudni, hogy micro- vagy Type-C csatlakozással – így nem kell hozzá külön töltőfej/egyéb kiegészítő. Az akkumulátor mérete ugyan nem ismert, de a vállalat 14 napos üzemidőt ígér, a Mi Band-ből kiindulva ez reális is. A mag (maga a szerkezet) fekete színben érkezik, de a gyári szilikon pántok színe lehet narancs, olíva zöld, kék és fekete – az utángyártottakkal pedig a kombinációk száma végtelen. Az értékesítés, ahogy megszokhattuk, Kínában indul ebben a hónapban, az ára pedig mindössze 99 jüan (~4 500 Ft) lesz.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: