A nyári pangásnak vége, már most érdemes figyelni az akciókat!

Banggood

Jelenleg tart az áruház születésnapi akciósorozata, ami, magunk között szólva eddig nagy durranást nem hozott. Igaz, eddig is nagyon jó árakat meg kuponokat kaptunk, szóval panaszunk nem lehet, most ezeket az akciókat csomagolták újra, hogy újnak tűnjenek. Ami kicsit újnak mondható, az a csapatverseny, amiben minél több tagot sikerül a vásárlói csoportodba toborozni, annál több eséllyel nyerheted meg a nagyobb díjakat. Az 1 centes akciók is folytatódnak, az új regisztrálók kapják a kiemelt 200 dolláros kuponcsomagot, szóval azért érdemes nézelődni!

Továbbra is az alábbi oldalt ajánlom kiindulópontként, innen az akciókra kattintva könnyen eljuttok az aloldalakra a termékekhez: Akciók leírása

Gearbest

A Gearbest születésnapja tavasszal van, ennek ellenére a Banggood szülinaphoz mérhető akciókat kaptunk tőlük. A Super Spet Sales nevű akcióban tényleg remek árakat és akciókat kapunk.
Az akciók nyitóoldalán vannak féláras akciók, kapunk megforgatható szerencsekereket (most nyertem egy 5 dolcsis kupont). Lefelé görgetve a baloldalon megjelenő menüből könnyen az aloldalakra tudsz navigálni.

Van még egy kuponvadászós játék. Az alábbi linkre kattintva a megnyíló oldal tetején keressétek a Ready to go gombot. Kattintás után jön a kuponeső, ahol a lehető legtöbb lehulló kupont kell elkapni, és reménykedni, hogy nyerünk valamit.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: