Nem hivatalos információk szerint e hónap végén érkeznek a gyártó újdonságai.

Xiaomi

Korábban mi is írtunk róla, hogy hamarosan érkezhet a Mi Mix 4 telefon. Nos úgy látszik, egyik tippem sem jött be a bemutató dátumával kapcsolatban, akkor szeptember 11-ét vagy október 25-ét írtam. Nem találtam el az időpontot, de nem bánkódok, hiszen a hamarosan megrendezésre kerülő eseményen nemcsak az új flagship mutatkozik be, de a MIUI legújabb 11-es verziója is. Erről is írtunk már korábban, de hogy pontosan milyen újítások lesznek benne, azt egyelőre nem tudni, csupán azt, hogy már az Android 10-es verziójára épül.

miui11 01

De térjünk vissza a fő attrakcióra, magára a telefonra, amit mindenki vár, hogy mit alkot idén a gyártó. A hírek egyöntetűen állítják, hogy a Samsunggal közösen kifejlesztett 108 megapixeles kamera kap benne helyet, amit egy 16 megapixeles ultraszéles lencsével és egy 12 megapixeles periszkópos kamerával fog összedolgozni, amelyek képesek lesznek az ötszörös optikai zoomra. A további specifikáció között megtalálható lesz a 12 GB memória, a fordított töltés lehetősége is. Processzorból kétféle verziót sejtenek, ezek természetesen a most kapható legerősebbek, azaz a Snapdragon 855 és 855+. Természetesen 5G-s verzió is készül majd a Mi Mix 4-ből, akárcsak a múlt évben, ez valamivel később kerülhet majd kereskedelmi forgalomba, mint a „mezei” 4G-s.

Mi Mix 4 00

Természetesen ezek még mindig nem hivatalos információk, egyedül a dátum biztos, mivel azt véletlenül kikotyogták. A többi infó nem légből kapott, mivel a telefon léte biztos, a specifikációt pedig nem nehéz kikövetkeztetni, ismerve a Xiaomi hagyományait, mindenből a legnagyobbat/legerősebbet pakolják a Mix szériába. Természetesen azonnal tájékoztatunk benneteket, amint megtudunk valamit.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: