Viccesnek tűnhet a cím, pedig nem kamu a tartalma. Ezt nézzétek!

tape 1

Mivel manapság rengeteg berendezéssel, használati tárgyal rendkekezünk, egyre nehezebb megoldani ezek átlátható, ergonomikus elhelyezését, pláne olyan “kötéssel”, hogy az könnyen, nyomtalanul oldható legyen, magyarán ne kelljen minden egyes négyzetcentiméterre tiplit fúrni és csavart csavarozni bele. Az igény tehát egy erős, mégis könnyedén, többször eltávolítható és újra felhasználható (tehát tisztítható) anyag, ami szinte mindenhez tapad, és nem kerül vagyonokba. Nos, igen, van ám itt elvárás rendesen, de a kínaiak ezt is megcsinálták! Lássuk, mi is ez pontosan!

Ez bizony nem más, mint egy teljesen átlátszó (víztiszta), speciális kétoldalas ragasztószalag, ami olyan különleges anyagból készül, amivel az alábbi tulajdonságok érhetőek el:

Jellemzők:

  • Nagy viszkozitás: Ez a kétoldalas ragasztószalag nano akril gél anyagból készült, átlátszó és rugalmas, könnyen eltávolítható, nem hagy nyomokat a falon és a rögzített tárgy felületén. 
  • Könnyen kezelhető: A mágikus fogószalag szinte bármilyen sima, tiszta és nem porózus felületre felragasztható, ráadásul bármilyen méretre vághatjuk a különböző igényeknek és felhasználásoknak megfelelően.
  • Mosható és újra felhasználható: Ha a csúszásgátló ragasztó tapadását a por vagy egyéb szennyeződés meggyengítette, akkor csak vízzel kell tisztítani, majd szárítás újra munkára foghatjuk. 
  • Széles körű alkalmazás: Használhatjuk különbözőt tárgyak felhelyezésére, az autónk kidekorálására, poszterek, képkeretek, tolltartók, kisebb szerszámok, falióra, fali díszek rögzítésére vagy beillesztésére, stb. Iroda, nappali, fürdőszoba, konyha és más helyiségben is helyt áll, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.
  • Magas minőség és biztonság: Ez a szalag nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot, környezetbarát és újrahasznosítható.

Műszaki adatok:

  • Szín: átlátszó
  • Anyag: akril szalag
  • Típusok (Szélesség × Hosszúság): 30 mm × 3 méter / 35 mm × 3 méter / 40 mm × 3 méter / 50 mm × 3 méter / 10 mm × 1 méter / 25 mm × 1 méter / 30 mm × 1 méter (Választható)

tape 3

Csomaglista:

  • 1 darab Nano Roll szalag

Elsőre talán át sem látjuk, mennyivel könnyebbé teheti az életünket egy ilyen anyag, és mennyire sokoldalún fel lehet használni, de remélhetőleg a csatolt videó és a képek segítenek beindítani a fantáziát. Természetesen arra a pudingra mondhatjuk biztosan, hogy finom, amit megkóstolunk — ennek szellemében nekem már úton van egy tekercs a TomTopról, ha megérkezett, kipróbálom, és természetesen egy teszt formájában majd prezentálom nektek az eredményt! Aki már most úgy érzi, hogy nem szeretne várni, és maga akarja kipróbálni a szalagot, azt meg tudom érteni, és nem is fogom őt visszatartani, az alábbi linken megteheti. Az összeg nyilván a méret függvényében változik, a legolcsóbb példány ára egy tekercsre vetítve 2,77 dollár, azaz ~ 790 forint (ennyiért itthon jó esetben 2 tekercs TESA-t kapunk), a szállítás pedig ingyenes – bumm!

tape 2

A termék megvásárlásához kattins ide:

3 meters washable traceless double-sided adhesive tape


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: