A mostani listát úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon benne olyat, amire szüksége van!

top21 intro


 

Bevezető

Szeptember van, ami bizonyos szempontból mindenképpen az elmúlás hónapja. Még erősen élnek bennünk a nyaralás emlékei és a tikkasztó nyári délutánok, de a suli elkezdődött, a vakációnak vége, és a napok egyre hűvösebbek.

Bizony ideje felvenni ismét a fordulatszámot, mert az ősz itt van, és mostanában amilyen rövidre sikerül, hirtelen azon kaphatjuk magunkat, hogy már vihetjük is a kocsit téligumira szereltetni. Akárhogy is, ősszel mindig rengeteg dolog akad, amit be lehet és be kell szerezni, legyen szó iskoláról, munkáról, szórakozásról – néha nem árt ez utóbbira is gondolni, de a munkában is jobban telik az idő, ha egy jó hangzású bluetooth hangszórón keresztül megszólaló zenével pörgetjük az ütemet.

osz

Nem is szaporítjuk tovább a szót, lássuk az eszközöket!


 

BlitzWolf BW-AS2 40W 5200mAh wireless bluetooth hangszóró

Ha már az előbb szóba került a BT-alapú hangkeltők kérdése, kezdjük is egy kellemes darabbal, amivel kapcsolatban megvallom, hogy jómagam is berendeltem, és nagyon várom, hogy megérkezzen. A BlitzWolf termékekkel való találkozásaink során még sosem kellett csalódnunk, néha nem is értjük, hogy tudnak annyi pénzből olyan minőséget letenni az asztalra, amennyit a termékért kérnek.

A BW-AS2 a gyártó felső-középkategóriás darabja. Elég komoly a forma és az anyaghasználat, első pillantásra is érzi az ember, hogy nem egy vacak valami jött vele szembe. A fém borítású, trapéz alakú forma méretei 230 × 125 × 60 mm, tömege 1,127 kg. Mivel vízállósági tanúsítvánnyal nem rendelkezik, elsősorban beltéri használatra javasoljuk, de persze az udvarra is kivihetjük, csak ne érje özönvízszerű csapadék. A doboz anyaga speciális, kemény PVC, a hangszórókat takaró rácsozat természetesen fém.

BlitzWolfBW AS2 1

Mivel a BlitzWolf BW-AS2 egy bluetooth hangszóró, az elsődleges csatlakozási opció természetesen a vezetékmentes kékfog, de a termék más források használatára is lehetőséget nyújt, ezek a memóriakártya nyílás (microSD) és az AUX vonalbemenet (3,5 mm jack). A töltés a mellettük pihenő microUSB csatlakozón keresztül történik, de van egy dedikált aljzat is gyorstöltési célzattal. Szerencsére az akkumulátoros üzemidő is jónak ígérkezik, hiszen egy 5200 mAh-s telep került a BW-AS2 gyomrába. Ezt normál töltéssel 5-6 óra alatt, adapteres gyorstöltéssel 2-3 óra alatt pumpálhatjuk tele. Maximális hangerőn durván 2,5 órát bír, 70 százalékon viszont 4-5 óra simán benne van, ez egy valós 40 wattos, hangszórós hangfaltól szerintünk egyáltalán nem rossz, hiszen képes egymaga megtölteni a nappalit. Slusszpoén a beépített mikrofon és felvevőgomb, amivel BT kihangosítóként is használható.

Ára jelenleg ~ 14.990 forint, mely mellé vám- és ÁFA-mentes érkezést biztosító EU Priority Line szállítási mód ingyenes. A termék raktáron van, így 1 napon belül postázzák.

Ezen a linken megvásárolható: BlitzWolf BW-AS2 40W 5200mAh wireless bluetooth hangszóró


 

BlitzWolf BW-FYE6 TWS wireless bluetooth 5.0 fülhallgató töltődobozzal

Ha az otthoni, illetve a barátoknál történő zenehallgatás megoldott, már csak egy olyan társra van szükség, ami utazás közben is szépen betölti a közvetítő szerepet fülünk és a muzsika között. Mivel a mostani bemutatónk egyik irányelve az, hogy mindenki számára megfizethető eszközöket vegyünk górcső alá, BlitzWolf vonalon maradunk. A BW-FYE6 egy vezetéknélküli bluetooth füles, méghozzá a jobbik kalapból. Manapság már elvárás a töltődoboz megléte – ez sem hiányzik a csomagból a töltőkábellel egyetemben. Az egység mérete 76,6 × 42,2 × 29 mm, tömege 61,2 g. A hangkeltők „in-ear” kialakításúak, tehát a fülnyílásba kell helyezni őket, ahova stabilan beülnek (háromféle méret áll rendelkezésre). A grafén membrán szállítja a basszust és a megfelelő részletgazdagságot, a stabil és kis energiaigényű átvitelt pedig a bluetooth 5.0 biztosítja. A BW-FYE6 külön-külön és egyben is csatlakoztatható a forráshoz (okostelefon, tablet, stb.), tehát mindent tud, amit tudnia kell, a vezérlése pedig szenzációs, pusztán érintéssel kivitelezhető.

BlitzWolf BW FYE6 2

A töltődoboz sem hétköznapi, az elejére integrált kijelző mutatja az egyes töltöttségi értékeket. A boksz kapacitása 800mAh, míg a fülhallgatóké 35 mAh. Előbbi töltése 1,2-1,5, míg utóbbiak telepumpálása körülbelül 1,2 órát vesz igénybe, mely után 3-4 órán keresztül használhatóak egyhuzamban, utána a töltődoboz a segítésünkre siet. A BW-FYE6 természetesen integrált mikrofonnal is rendelkezik, tehát az eszköz nem csak zenehallgatásra jó, hanem headsetként is helytáll, a beszélgetési idő egy töltéssel 2-3 óra.

BlitzWolf BW FYE6 1

A BlitzWolf BW-FYE6 TWS wireless bluetooth 5.0 fülhallgató eredeti ára 14.990 forint, de BGBGFYE6 kuponkód beírásával ~ 11.690 forintért lehet a tiéd, a vám- és ÁFA-mentes érkezést szavatoló EU Priority Line szállítási mód pedig ~ 1849 forint.

Ezen a linken megvásárolható: BlitzWolf BW-FYE6 TWS wireless bluetooth 5.0 fülhallgató töltődobozzal

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

Baseus Qi wireless autós gyorstöltő automata rögzítő funkcióval

Megvalljuk őszintén: nem rossz dolog a beépített autós navigáció, de többre tartjuk a mindig friss és naprakész Waze-t, amit ráadásul ingyenesen is használhatunk és okostelefonunk révén mindig velünk lehet, nyilván az autóban is – nem kell hozzá más, csak egy jó autós tartó. A Baseus e megoldása két szempontból is figyelemre méltó. Egyrészt rendelkezik Qi vezetékmentes töltési funkcióval, ami azért nagyon praktikus, mert ha telefonunk is birtokában van eme képességnek, akkor kihasználhatjuk a kocsiban tartózkodást töltésre, illetve ellensúlyozni tudjuk azt az energiaigényt, amit a navigáció megkövetel. A töltés folyamata teljesen automatikus. A tekercset nagy területen helyezték el a kiegészítőben, hogy kellően nagy felületeten tudjon érintkezni az okostelefonnal.

baseus car charger 2

Másrészt ugyanez mondható el a rögzítésről is. A tartó az alsó részén tartalmaz egy infravörös érzékelőt. Ha a bölcsőbe telefon kerül, a sugár visszaverődik, így a Baseus tudja, zárnia kell, tehát automatikusan behajtja a fém karokat és rögzíti a készüléket oldalirányban. A kivétel is baromi kényelmes, elég egykézzel kicsit megemelni a telefont, hogy az infavörös érzekelő szabad utat kapjon, ezt követően a karok nyitnak, és a mobil könnyen kivehetővé válik. A magunk részéről mi jobban preferáljuk a szellőzőrácsba rögzíthető darabokat, egyszerűen azért, mert ott tuti fixen rögzülnek, a Baseus megoldása is ilyen.

baseus car charger 1

A Baseus Qi wireless autós gyorstöltő ára jelenleg ~ 8090 forint, szállítása díja pedig mindössze egy jelképes ~ 390 forint. Ha te is az okostelefonos navigáció mellett teszed le a voksodat, kifogástalan megoldás számodra!

Ezen a linken megvásárolható: Baseus Qi wireless autós gyorstöltő automata rögzítő funkcióval


 

Xiaomi PLM11ZM Power Bank Qi wireless gyorsöltő funkcióval

A Xiaomit nagyon kedveljük ötletes és magas minőséget képviselő megoldásai miatt. A gyártó innovatív hozzáállásának ékes példája ez a power bank is. Power bankot gyártani kis túlzással bárki tud, de olyannal, amilyet a Xiaomi kínál, nem találkozol minden nap. Egy mezei telepnél mindenképpen szükség van egy kábelre a töltéshez, a PLM11ZM viszont képes arra, hogy vezetékmentesen pumpáljon energiát az okostelefonba, amennyiben ez a képesség a mobil irányából is adott. Természetesen a Qi wireless funkció nem kizárólagos, tehát a power bankkal hagyományos kábeles módon is tölthetők az eszközeink.

Xiaomi PLM11ZM

Ez a gyakorlatban így fest: kábeles kimenetként rendelkezésre áll egy hagyományos USB (USB-A) és egy USB type C port, illetve ezek mellett Qi töltő funkció, így egy időben akár három készüléket is tölthetünk. Praktikus a kimenetek mellé helyezett töltésjelző LED-sor, mivel a segítségével mindig kapunk információt arról, hogy hogy áll az akku töltöttsége. Kábeles fronton QC 3.0 támogatás van, így maximum 18 wattal pumpálható az energia, de a Qi wireless töltés sem lassú, az 10 wattos. Bemeneti oldalon egy type C portot kapunk ezen keresztül lehet feltölteni magát a power bankot. A termék mérete 147,9 × 71,6 × 18,4 mm, ha nem is feltétlenül zsebben, de egy táskában gond nélkül megbújik.

Ha szeretnél egy ilyen power bankot magadnak, ideális a pillanat, mivel most a BGmi2in1 kuponkód használatával ~ 12.900 forint helyett csak ~ 8990 forintba kerül. A szállítás költsége ~ 1150 forint.

Ezen a linken megvásárolható: Xiaomi PLM11ZM Power Bank Qi wireless gyorsöltő funkcióval

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

Xiaomi Redmi 20000 mAh power bank 18 wattos gyortöltéssel

Azoknak is szeretnénk alternatívát kínálni, akik számára a Qi wireless gyorstöltés lehetősége nem érdekes, viszont a kapacitás annál inkább. Nekik tudjuk jó szívvel ajánlani a Redmi power bank 20000 mAh-s változatát. Ezzel a mérettel egy Redmi Note 7-et 3,5 -szer, egy Mi 9-et 4,5-szer, egy iPhone XS-t pedig 4,7-szer is fel tudunk tölteni nulláról. Mivel kimenetként az eszköz két darab USB-A csatlakozót nyújt, közvetlenül rá tudjuk csatlakoztatni azt a töltőkábelt, amit egyébként is használunk, a power bank feltöltésére pedig microUSB és USB type C port is munkára fogható.

redmipowerbank 3

A nagy sűrűségű lítium-polimer akkumulátorra vélhetően élettartam szempontjából sem lesz panaszunk, az elektronika pedig minden olyan dologgal szemben fel van vértezve védelemmel, ami árthat neki: hővédelem, túlfeszültség-védelem, túláram-védelem, rövidzár-védelem, túltöltés- védelem, stb. Aki a lassabb töltés híve, annak van lehetősége „low power charging” módot kiválasztani. A power bank mérete 154 × 73,6 × 27,3 mm, ami körülbelül akkora, mint egy mostani okostelefon, csak vastagabb nála.

Ha egy nagy teljesítményű, de korrekt árral kínált power bankra van szükséged, akkor a Redmiben nem fogsz csalódni. Most akciósan ~ 7490 forintért beszerezheted, a szállítás pedig ~ 1390 forint.

Ezen a linken megvásárolható: Xiaomi Redmi 20000 mAh power bank 18 wattos gyortöltéssel


 

BlitzWolf BW-PL5 30 W QC3.0 4 portos USB gyorstöltő

Egy jó töltő mindig jó a háznál, tartja a nem túl régi magyar mondás. Ha valami jónak számít, az a BlitzWolf 4 portos megoldása, melyet jómagam is hónapok óta használok. A 4 három normál USB portból a zölddel lejölt Qualcomm QuickCharge 3.0 kompatibilis. A töltő el van látva mindenféle hálózati védelemmel, így eszközeinket maximális biztonságban tudhatjuk töltés közben. A sok port sokszor jól jön, a telefonok mellett a tableteket és okoseszközeinket (okosóra, okoskarperec) is képesek vagyunk egyidőben felpumpálni energiával.

bw pl5 1

Az eszköz külsőleg is impozáns, az élei lekerekítettek, a fényes fehér felület és a piros keretezés bárhol jól mutat a szemnek. Azt is nagyon szeretem, hogy a portjai kék világítással vannak ellátva, így éjszakai körülmények között is simán bele lehet találni.

Ha te is szeretnél egy sokoldalú gyorstöltőt magadnak, jelenleg raktárról beszerezhető, ára ~ 5090 forint. A szállítás ingyenes, és most még egy ajándék microUSB kábel is jár mellé.

Ezen a linken megvásárolható: BlitzWolf BW-PL5 30 W QC3.0 4 portos USB gyorstöltő


 

BlitzWolf AmpCore Turbo BW-TC10 mindent kibíró USB type C kábel

Jó töltő mellé jó kábel dukál. A BlitzWolf megoldása pedig bizonyos tekintetben egyedülálló, ez pedig az ereje és a tartóssága, ami annak köszönhető, hogy a golyóállóan erős elemi szálak tömbönként vannak szigetelve, amikre egy zavarszűrős alumínium fóliát tesznek árnyékolás gyanánt. Erre egy TPE poliészter (termoplasztikus elasztomer) réteg kerül, végül ezt vonják be egy fonott poliészter szálas köpennyel. Az eredmény többek között másfél tonnás szakítószilárdság, amivel akár autót is vontathatunk. A termék többféle hosszúságban és csatlakozóval szerelve is elérhető, így mindenki megtalálhatja közte azt, amire szüksége van.

BlitzWolf BW TC10

A bikaerős BlitzWolf AmpCore Turbo USB kábel ára jelenleg ~ 1990 forint, szállítása ingyenes.

Ezen a linken megvásárolható: BlitzWolf AmpCore Turbo BW-TC10 mindent kibíró USB type C kábel


 

Nillkin védőtokok és üvegfóliák

Amikor csak van alkalmunk, mindig igyekszünk kihangsúlyozni, mennyire fontos eszközeinknek extra védelmet biztosítani. Mindegy, milyen Gorilla Glass van a telefonon, ha úgy ér földet, ahogy nem kéne, el fog törni, ha viszont egy üvegfóliát teszünk fölé, egy kis szerencsével csak az törik el, és a kijelző üvege ép marad. Ugyanez mondható el a hátlapi üvegről. Legyen szó egy bölcsőről, egy szilikon tokról vagy egy kihajtható megoldásról, biztosan lesz olyan szituáció az eszköz élettartama során, amikor az meg tudná menteni, vagy legalább jelentősen tudná csökkenteni a károkat.

nillkin

A témában a Nillkin termékei már letették a névjegyüket, legyen szó fóliáról vagy tokról, minden említésre méltó gyártó modelljeihez kínálnak megoldásokat, többféle variációs lehetőséggel.

A Nillkin kínálatát megtalálod az alábbi linken, ahol azonnal kiválaszthatod és meg is rendelheted a telefonodhoz illő darabot: Nillkin védőtokok és üvegfóliák


 

BlitzWolf BW-TF1 Class 10 UHS-3 V30 128 GB Micro SD memóriakártya

Bár a mai okostelefonok és tabletek egyre nagyobb tárterületet kínálnak a készülékbe integrálva, a 4K-s videók és a hatalmas felbontású fotók ezeket is egy szemvillanás alatt képesek megtölteni, ilyen esetben a memóriabővítés lesz számunkra a jó irány, amihez nagy valószínűséggel csak egy micro SD kártyára lesz szükségünk.

BlitzWolf sd

A BlitzWolf ezen a területen is képviselteti magát, többféle kapacitással. A tárhellyel kapcsolatban a nagyobb a jobb elvet valljuk, így véleményünk szerint ha hosszú távban gondolkodunk, akkor legalább egy 128 GB-os egységbe érdemes fektetni. A gyártó megoldása sebesség és ellenállóság kapcsán is tudja amit kell: teljesíti az USH-3, a Class 10 és V30 szabványokat, valamint ellenál a víznek, a hőnek, a mágnesességnek, a röntgen sugaraknak és az ütéseknek is.

A BlitzWolf BW-TF1 Class 10 UHS-3 V30 128 GB Micro SD memóriakártya jelenlegi ára 6950 forint, de a BG25f221 kuponkóddal 4870 forintos áron beszerezheted magadnak, ingyenes szállítási opcióval.

Ezen a linken találod meg: BlitzWolf BW-TF1 Class 10 UHS-3 V30 128 GB Micro SD memóriakártya

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

Blitzwolf BW-BS8 összecsukható szelfibot/tripod beépített LED világítással

Korábban magam sem gondoltam, mennyire praktikus tud lenni, ha kéznél van egy ilyen alkalmatosság. Ráadásul a kétféle felhasználási körnek köszönhetően a hagyományos nézetből készített fotók és a szelfik készítésekor egyaránt jól jön. A távirányító modulja kivehető, így többméteres távolságból is el tudjuk sütni a kamerát, ha éppen erre van szükség.

BlitzWolf BW s8

A BW-BS8 modell különlegessége a beépített LED világítás, amely háromféle fényerővel használható, specifikáció szerint több, mint 2000 üzemórát kibír, de még stroboszkóp üzemmódja is van, ha éppen ezzel kívánjuk magunkra vonni a figyelmet. Felfogatása csavaros, tehát videokameránkat, fényképező gépünket közvetlenül rá is fel tudjuk applikálni, de van egy bölcsős rögzítője is, amibe beleülhet az okostelefonunk.

A BlitzWolf BW-BS8-at a legjobb áron az alábbi linken szerezheted be, ~ 5090 forintos áron és ingyenes szállítással: Blitzwolf BW-BS8 összecsukható szelfibot/tripod beépített LED világítással


 

Huawei Honor Band 5 okoskarkötő/aktivitásmérő

Az okoskarkötők mezőnyében a Xiaomi Mi Band 4 és a Honor Band 5 ádáz csatát vív egymással. Mivel a Honor Band 5 egy picit többet tud és jelenleg az ára is kedvezőbb, ő került bele az összeállításba. A band 10,7 – 11,5 centiméter hosszú, szélessége 1,65 centiméter, a tömege pedig mindössze 22,7 gramm. A számlapja 4,3 x 1,72 centiméteres, itt foglal helyet a 0,95” -es AMOLED színes kijelző, aminek felbontása 240 x 120 pixel. Erős napfényben is könnyen leolvasható róla minden. Aktív BT kapcsolat esetén értesítéseket kaphatunk a bejövő hívásokról és SMS-ekről, illetve bármilyen applikációtól, aminek jogosultságot adunk. A karkötővel megkereshetjük a telefont is, vagy távirányítóként használhatjuk a mobil kamerájához.

Aktivitásmérői szemszögből alvásunk- és az edzéseink monitorozására szolgál a karpánt. Mutatja a napi lépésszámot és a megtett távolságot, a futásunkat is figyeli és az új modell még többféle sportot képes nyomon követni. Például kerékpározás, futópad, evezőgép, elliptikus tréner és úszás is. Utóbbi esetében automatikusan felismeri az úszásnemeket, rögzíti a sebességet, a távolságot, stb.

honorband5

A Huawei Honor Band 5 okoskarkötő/aktivitásmérő mostani akciós ára ~ 8230 forint, ráadásul a szállítás is ingyenes.

Ezen a linken tudod kosárba helyezni: Huawei Honor Band 5 okoskarkötő/aktivitásmérő

 


További 10 különleges kiegészítő, amit még mindenképpen érdemes megnézned:

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: