Mivel egyre több időt töltünk gép előtt, nagyon nem mindegy, hogy azt hogyan tesszük!

laptopstand 4

Mindenkivel előfordult már, hogy az az asztallap magasság, ami rendelkezésre állt, nem volt kényelmes a számára, vagy ha netán ágyban, pihenés közben szerette volna használni a gépét, akkor azt vagy nem tudta megfelelő pozícióban tenni, vagy a notebook számára nem volt éppen ideális, például belesüppedt a paplanba, aztán meg üvöltött a ventilátora, mint a sakál. Az ilyen és ehhez hasonló problémákra nyújt tökéletes megoldást az itt látható notebook-állvány, amivel szinte bármilyen pozíció kialakítható.

laptopstand 3

Tulajdonságok:

  • Márka: Easy Power
  • Anyag: alumínium ötvözet, ABS
  • Termék mérete: 50 × 27 × 4,6 cm
  • Felhasználás jellege: alkalmas hordozható számítógépekhez
  • Modell: A2
  • Terméktömeg: 1,0 kg

laptopstand 2

Csomag tartalma:

  •  1 darab notebook állvány

Ezek a kiegészítők olyanok, hogy akkor érdemes rájuk lecsapni, amikor igazán jó áron vannak: ez most egy ilyen pillanat, ugyanis a Banggoodon 30 százalékos kedvezmény van a listaárból, így az állvány árcéduláján 18,99 dollár (~5490 ft) szerepel, ez EU Priority Line szállítás pedig mindössze 1,1 dollár (~300 ft). Az eszköz fekete és ezüst színben kapható, árban nincs különbség. Ha neked még hasonló megoldásod, de sokszor jól jönne, akkor nem érdemes túlfilózni a dolgot, mert már csak 18 darab van belőle.

laptopstand 1

Easy Power notebook állvány – Banggood


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: