A cég hivatalosan szeptember 24-én leplezi le a Mi 9 Pro 5G-t, a Mi Mix 4-et, és a MIUI 11-et, de most kiderült pár infó az érkező készülékről.

Mi9Pro5G 000

 

Külsőre nem sok (semmi) eltérés nem látszódik a sima Mi 9 és a most bemutatásra váró telefon között, a legfőbb különbség a borítás alatt keresendő. Így valószínűsíthető, hogy a méretek nem – vagy csak minimálisan térnek el egymástól, azonban az új jövevény már 5G képes lesz. A JD.com (Kína egyik legnagyobb online boltja) által kiszivárgott képen a mobil szép fehér színben mutatkozik meg előttünk – ugye ezt a “festést” a Mi 9 nem kapta meg. A legnagyobb újítás azonban nem ez lesz, hanem a Snapdragon 855 Plus processzor, amit az X50-es modemmel fejelnek meg, hogy a legújabb hálózatokkal is kompatibilis legyen a készülék.

Mi9Pro5G 001

Emellett az akkumulátor is meghízik, a korábbi 3300 mAh-ás telep helyett már egy 4000 mAh-ás egység terpeszkedik benne, ami üdvözölendő. Ugyan a kamerák, és a többi hardver nem változik, azonban a töltés mechanizmusán is fejlesztettek a mérnökök. Kábelen keresztül 40W-os teljesítménnyel lesz tölthető, vezeték nélkül 30W-tal, ami egyelőre top értéknek fog számítani. A készüléket 100%-ra 48 perc alatt lehet majd tölteni kábellel, vezeték nélkül pedig 69 perc alatt. Ezen felül pedig képes lesz a fordított vezeték nélküli töltésre is a Mi 9 Pro 5G, ennek 10W lesz a teljesítménye.

Eddig elég meggyőzőek a telefon képességei, személy szerint nagyon várom már a hivatalos bemutatót, amiről mi is beszámolunk majd.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: