A korábban Mi Mix 4-nek nevezett készülékről megosztott poszter és megjegyzés még jobban felcsigázza a rajongókat – és a szaksajtót.

MiMixAlpha 01

A designszériának tartott Mix sorozat negyedik generációja szeptember 24-én érkezik, és a gyártó a végletekig feszíti a húrt az infómorzsákkal. Általában szinte minden részlet ki szokott derülni egy telefon bemutatója előtt, de most valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag alig tudunk valamit az érkező jövevényről. Ami „biztos”, hogy a készülék a Samsunggal közösen kifejlesztett 108 megapixeles kamerát kapja, illetve borítékolható a Snapdragon 855 Plus processzor, a méretes memória és tárhely. Ezen kívül mindenki a sötétben tapogatózik, még kémfotók sincsenek a formáról, sőt… semmiről. Ezt a gyártó remekül kihasználja, és az alább látható képet (posztert) osztották meg a nagyvilággal.

MiMixAlpha 02

Ugyan nem sok derül ki a képből, de az jól kivehető, hogy a képernyő oldalra lehajlik, sőt, talán a hátlapra is rásimul. Merészebb teória szerint egy kifelé hajló (Mate X szerű) készülék látható. Nos, ez remek kérdés, egyelőre nem tudni rá a választ. A másik kép is csak arra szolgál, hogy megmozgassa fantáziánkat, ugyanis itt azt a kérdést vetik fel, hogy a „biztosan a 100%-os kijelző/előlapi arány a felső határ?” illetve “meddig lehet kitolni a képernyőkről alkotott fantáziánkat”. Ezekre a kérdésekre egyelőre (mi) nem tudjuk a választ, azonban szeptember 24-én mindenre fény derül.

MiMixAlpha 03

Ekkor megtudjuk, a Xiaomi miként képzeli el a jövőt, megismerjük a MIUI 11-et, a Mi 9 Pro 5G-t, de a Mi Pro televízió család bemutatása is borítékolható, amely három méretben és akár 8K felbontással is rendelkezhet az előzetes pletykákból kiindulva.

MiMixAlpha 04

Személy szerint már izgatottan várom a Mi Mix α-t több okból is. Ez a széria minden alkalommal mutatott valami újat/egyedit, illetve az első cikkem a széria 3-as tagjáról szólt, ami a mai napig az egyik kedvenc telefonom.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: