A múlt héten már suttogtak a keresőóriás eme tervéről, azonban amíg nem volt biztos az információ, mi sem közöltük.

fitbit 01

A jövőben szélesíti portfólióját a Google, de nem saját fejlesztésbe kezd, hanem elegánsan megvette a Fitbit-et. Ez az üzlet 2,1 milliárd dollárba került a cégnek, és a jövőbeni eszközök már Fitbit Made by Google néven érkeznek majd. A lépés okos volt, elvégre a sokéves tapasztalat is a kezükbe került, így nem a nulláról indulnak a többi gyártó ellen. A piacot nemcsak az eszközökkel kívánják meghódítani, hanem fejlett mesterséges intelligenciával és szoftveres támogatással kívánják vonzóbbá tenni a termékeiket.

fitbit 02

A bejelentés természetesen kitér az adatbiztonság kérdésére is. Az aktivitáskövetők és okosórák részletes és érzékeny adatokat gyűjtenek a felhasználókról, amelyet a Google szándékai szerint átláthatóan és a felhasználó által kontrollálhatóan kíván gyűjteni és kezelni. A Fitbit adatbázisát semmilyen formában nem használják fel célzott hirdetésekhez, a későbbiekben pedig lehetőséget biztosítanak a jelenlegi Fitbit felhasználóknak a már meglévő adataik törlésére, mielőtt az a Google-höz kerülne.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: