Összesen hétféle Creality 3D nyomtatóhoz kínálunk akciós árat a most következő listában.

3D nyomtatóról már mi is több ízben írtunk oldalunkon, és nem csak termékajánló, hanem teszt is született, így aki nincs tisztában eme eszközök létezésének apropójával, nyugodtan lapozza fel ezeket az anyagokat. Tehát a 3D nyomtatás mikéntjének ismertetésétől most eltekintenék, sőt, a gépek részletekbe menő technológiai bemutatásától is, hiszen ennyi akciós példány kapcsán ez a mondandó igen hosszúra nyúlna. Ez most nem az az alkalom, szóval csak semmi rizsa, jönnek az ajánlatok/kuponok és beszéljenek inkább az árak!

Terméknév (kattints rá!)Kuponkód:Akciós ár:
Creality Ender 5217,99 USD
Creality Ender 5 Pro279,99 USD
Creality CR-10 V2319,99 USD
Creality 3D Ender-3 V2TCV2T209,99 USD
Creality CR-6 SETCR6S299,99 USD
Creality LD-002H LCD Resin182,99 USD
Creality HALOT-ONE Resin199 USD

 

A táblázatban szereplő összes Creality 3D nyomtató német raktárból érkezik, így ÁFÁ-t és VÁM-ot nem kell fizetnünk, valamint nincs szállítási díj sem, így a vételárat semmilyen más költség nem terheli, ráadásul néhány napon belül kopogtat is vele a futár!

A szimpatikus 3D nyomtató megrendeléséhez kattints a
táblázatban szereplő terméknévre, vagy a képre!

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: