Meg kell hagyni, a televíziók hangszórói hagynak kívánnivalót maguk után, és aki nem akar 5.1-es házimozit otthonra, annak itt egy remek alternatíva.

Mi Soundbar 01

A Xiaomi már egy ideje jelen van a piacon a saját soundbarjával, ami egy lekerekített szürke hasáb, méretét tekintve 82,8 x 7,1 x 8,6 centiméteres, a tömege pedig 1923 gramm. Nem egy könnyű kis hangszóró, meg kell hagyni, de nem is szól úgy, mint egy Sokol rádió, és többet is tud annál. Már a kinézete is tetszetős (melyik terméküknek nem?), visszafogott szürke borítása van, és az elején – a hangszórók előtt – is szürke szövet takarja a belsőt. A hangszórókra visszatérve összesen nyolc darabot tettek bele a mérnökök, ebből kettő 20 magos magassugárzó, kettő 2,5 inches mélyhangszóró, és négy darab passzív membrán. Utóbbik a mély hangok megszólaltatásáért felelnek, a méret miatt csak így lehetett kivitelezni.

Mi Soundbar 03

A letisztult, minimalista designt jól jellemzi, hogy a terméknek csak a tetején találunk gombokat, azok is diszkréten bújnak meg. Innen vezérelhetjük a hangeröt, illetve ki-és bekapcsolhatjuk a csatlakozási módokat, amiknél egy kis LED jelzi, melyik van használatban. A bemenetek a hátoldalra kerültek, hogy ne törje meg az összhangot semmi sem. Így itt kapott helyet a bekapcsoló gomb, az áramellátáshoz szükséges bemenet, az SPDIF, a Line in, és az Aux in bemenet. Ezen kívül mást nem is találunk, vezetékkel történő kapcsolódásra ennyi bemenet szolgál, ezeken kívül Bluetooth segítségével képes a hangokat megszólaltatni a soundbar. Így mobilról/tabletről/PC-ről a hangot is megszólaltathatjuk rajta, és ha a televízióra a képet is ki tudjuk lőni, nagyszerű élményt nyújthat ez a párosítás.

Mi Soundbar 04

Leírás
MárkaXiaomi
ModellMDZ-27-DA
SzínFehér és szürke
Tápkábel csatlakozójaCN aljzat
Mérete83 x 7,2 x 8,7 cm
Tömege1923 gramm
Technikai paraméterek
TápegységAC 100V – 240V 50 – 60 Hz
Jellemzők5 bemeneti mód 
8 hangszóró
fali rögzítési lehetőséghez eszközök
Kimenet>14W x 2@1kHzTHD <1%
Frekvencia50Hz – 25000Hz
Impedancia
KapcsolódásBluetooth / 3.5 mm AUX / Line in / SPDIF / Optikai
Bluetooth verzió4.2
Bluetooth hatótávolság10 méter
 

Mi Soundbar 02

A csomag tartalma:

  • 1 x Xiaomi TV Soundbar
  • 1 x Xiaomi SPDIF kábel
  • 4 x fali  tartozékok
  • 1 x CN csatlakozó
  • 1 x felhasználói kézikönyv

Szokás szerint a végére hagytam az anyagiakat. Most – hála a 11.11-nek – a BGHU928222 kuponkóddal 70,99 $-t (~ 21 000 Ft) kell fizetnünk érte, és az ajánlatot még vonzóbbá teszi az ingyenes EU Priority Line szállítás.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

XIAOMI TV Soundbar

Kuponkód: BGHU928222– 70,99 dollár (~ 21.000 Forint)

facebook button final

Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: