A kínai vállalat új terméket és szolgáltatást mutatott be.

Xiaomi logo

Elsőként kezdjük a Mi Band szériával. Itt leleplezték a Xiaomi Mi Band 3i-t, ami tulajdonképpen a sima 3-as verzió jóárasított kiadása lett. A kellően alacsony árért – ami 1299 rúpia (~ 5 500 Ft) – cserébe le kell mondani a pulzusmérésről. A debütálás Indiában történt, ami a kínai márka második legfontosabb piaca. Itt rendkívül érzékenyek az árra, és akinek eddig sem lett volna lényeges a pulzusmérés, annak kínálnak remek alternatívát. Ugyanis az új készülék majdnem 30%-kal olcsóbb, mint a Mi Band 3.

Xiaomi Mi Band3i 01

Külsőre semmi nem különbözteti meg a két eszközt, ugyanazt a 0,78”-es 80 x 120 pixel felbontású panelt kapjuk, és ugyanúgy 5 ATM-es vízállósággal rendelkezik. A többi funkció is maradt, így lehetőségünk van az alvás monitorozására, az értesítések megjelenítésére, és az aktivitásmérésre is.

Most jöjjön a szolgáltatásuk. A vállalat a régóta fejlesztett 100 W-os Super Charge Turbo gyorstöltési technológiáját is a nagyközönség elé tárta. A fejlesztés jövő évben érik be, amikor is kiadják az első telefonokat, amelyek képesek ezt a mechanizmust kihasználni – feltételezem a Mi 10 lesz az első fecske. A technológiát jól jellemzi, hogy a referenciának szánt 4 000 mAh-ás akkumulátort ezzel a töltéssel 17 perc alatt lehet feltölteni teljesen.

Xiaomi SuperCharge Turbo 100W

A töltőfej mind fizikai kiterjedésében, mind tömegében nőni fog, a hatékonysága 98%-os, és természetesen csak a legjobb minőségű anyagokból készülhet. A piaci premier jövő évben lesz, addig az Oppo féle SuperVOOC 2.0 65W-os töltése marad a legerősebb.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

facebook button final

Vásárlási segédlet: