Az év végéhez közeledve sem pihennek a gyártók, így a kínai vállalatnak kedden rajtol a telefonja és a fülese.

Realme 00

Hol van még karácsony…. Tehették fel a kérdést a cégnél, így a karácsonyi shopping láz végénél debütál az X2 telefonjuk, valamint a Buds Air fülhallgatójuk. A mobilról már mi is írtunk korábban – ezt itt olvashatjátok – ezért csak átfutnám a specifikációt. Az X2 mérete 158,7 x 75,2 x 8,6 milliméter, a tömege 183 gramm. kijelző egy 6,4”-os, 1080 x 2340 pixel felbontású Super AMOLED panel. Hátul négy kamera található, ezek 64+8+2+2 megapixelesek, a töltést az USB Type-C csatlakozó segíti, és nem maradt le a 3,5 mm-es jack sem. A meghajtásról a Snapdragon 730G gondoskodik, mellé 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapunk. Az akkumulátor 4000 mAh-ás lett, amely támogatja a 30W VOOC Flash Charge 4.0-át. A mobil részletes bemutatásához olvasd el a róla szóló cikkünket.  

Realme 01

A telefon előrendelhető a Banggood weboldalán, ahol most kedvezményesen, mindössze 289,99 $ (~89 000 Ft) ellenében megvásárolható, az EU Prkiority Line szállítás pedig 3,67 $ (~ 1 100 Ft). A kiszállítás várhatóan 2020. február 15-én indul. Ha szeretnéd (olcsón) magadénak tudni az elsők között, a rendeléshez kattints a linkre:

Realme X2

 Realme 02

És most jöjjön a füles, amiről a premier előtt sok minden kiderült. Ez a Realme első TWS fülhallgatója, ami a Buds Air nevet kapta a keresztségben. A működési ideje 17 óra – a bölcsővel történő újratöltésekkel számolva – az akkumulátort pedig az USB Type-C csatlakozóval táplálhatjuk, amennyiben nem szeretnénk QI töltővel tölteni. A dinamikus driver 12 mm-es, amely DBB-vel (Dynamic Bass Boost – Dinamikus mélyhang kiemelés) érkezik, és az AAC kodekeket is támogatja. Ugyan aktív zajszűrő funkciót nem kapott, de a Dual Mic ENC segítségével a telefonhívások során jobb lesz a hangminősség. Ahogy az ilyen eszközöknél megszokhattuk, a bölcsőbe helyezve lehet tölteni a fülhallgatókat, amelyek automatikusan csatlakoznak a telefonhoz a tartóból való kivétel után.

Realme 03

Adott a nyomás-érzékeny felület a vezérléshez. Más eszközzel a Bluetooth 5.0-ás szabványon kommunikál, és támogatja az alacsony késleltetésű jelátvitelt. Az indiai bemutató után azonnal megvásárolható lesz 4 999 rúpia (~ 20 000 Ft) ellenében – a webáruházak kínálatába eddig még nem került fel a füles. Fekete, fehér és sárga színben lesz megvásárolható – utóbbival nagy feltűnést lehet kelteni, így az a fiatalok kedvence lehet.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: