Mint arról mi is beszámoltunk – ebben a cikkben – hamarosan érkezik a vállalat következő csúcstelefonja.

XiaomiMi10 01

Ugyan még van idő a bemutatóig, ami állítólag a februárban esedékes MWC-n lesz, azonban egy érdekes kép látott napvilágot nemrég. Ezen (állítólag) a Mi 10 üvegfóliája látható. Elsőre nincs is benne semmi különös, de érdemesebb alaposan szemügyre venni a fotót. Ezen azt figyelhetjük meg, hogy a telefon kijelzője a két oldalon ívelt lesz, valamennyire bele fog lógni a kávába. Illetve az is szembeötlő, hogy a káva nagyon vékony lesz a kijelző körül, de ami a legérdekesebb, hogy nem látni kivágást a kamerának, de a most oly’ népszerű notch sem látszódik rajta. Ez viszont jó pár kérdést felvet a kamerák elhelyezését (működését) illetően. Így elsőre meglódulhat a fantáziánk, hol, és miként helyezi el a Xiaomi az előlapi kamerát.

Mi10screen

Felmerülhet, hogy a kijelző alatt a kávába építhetné – ahogy a Mi Mix 2 esetében tette. Esetleg a 9T-hez hasonlóan pop-up megoldású lenne, vagy már végső fázisban van a kijelző alatti kamera, és beépíthető a kereskedelmi forgalomba szánt telefonokba. Ez mind szép, és jó lenne, azonban egy „rossz” hírrel kell szolgálnom – és lelombozni mindenkit. A képet megszellőztető ismeretlen szerint vannak – többes számot használt – lyukak a védőüvegen. Így elképzelhető, hogy nem egy, hanem egyből két előlapi kamerával érkeznel a Xiaomi ezévi csúcstelefonjai – mivel egy időben mutatja be a vállalat a Xiaomi Mi 10-et, és a Mi 1 Pro-t. Amint hallunk valami friss pletykát – esetleg konkrét/hivatalos információt, megosztjuk veletek.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: