Furcsa pletyka került napvilágra, ami a hamarosan érkező kínai márka csúcstelefonjával kapcsolatos.

HP40 01

Ezt az értesülést @RODENT950 (Teme) tette közzé, ami a P40 széria bevezető áráról szól. Eszerint a Huawei a teljes idei csúcsszériáját olcsóbban adja majd, mint eredetileg tervezték/várták. Ennek oka – nem meglepő módon – a Google szolgáltatások hiányában keresendő. Sokakat tántoríthat(na) el a vásárlástól ezek elhagyása a telefonokban, azonban egy kedvezőbb árcédula miatt jónéhányan mégis az idei csúcsmodell mellett tehetik le a voksukat. A múlt évben megjelent P30-as széria örökségét próbálja Google-mentesen továbbvinni a vállalat, ami az eddigi tapasztalatok alapján menni is fog. A 2019-es csúcsmodellek fényképezés terén a mai napig az élmezőnybe tartoznak, és előre borítékolható, hogy a most érkező telefonoknál sem lesz ezzel gond.

HP40 02

A telefonok technikai paraméteréről most nem tennék említést, arról itt olvashattátok korábban. Az Android esetében megszokott (kötelező) programok hiányát a gyártó a saját alkalmazásaival pótolja (GMS helyett HMS van a készülékeken), a minap hallottunk róla, hogy a térképet például a TomTom szolgáltatja majd.

És jöjjön legvégül az ár, mennyibe is fognak kerülni az idei csúcsmodellek. Azt mondja a forrás, hogy a P40-es sorozat modelljei 3 599 jüan (~155 000 Ft) és 6 599 jüan (~285 000 Ft) között lesznek majd Kínában. A PE kiadást valahol 7 000 jüan (~300 000 Ft) környékén kezdik árusítani.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: