A CES-en az Amazfit is jelen van, be is mutatta első termékét, ami nevéhez hűen brutálisra sikerült.

AmazfitTRex 01

Korábban voltak pletykák/fél információk a T-Rex nevű új okos órájukról, azonban most minden részlet napvilágot látott. A név kötelez, szokták mondani, így a kínai vállalat olyat mutatott, amit eddig nemigen láttunk. A szerkezet erősen hajaz a Casio G-Shock szériájára, viszont a marcona külső érzékeny okos belsőt takar.

AmazfitTRex 02

Az óra – finoman fogalmazva – mindent kibír, erről tanúskodik a katonai szabvány, amely a MIL-STD-810G-at takarja. A zord időjárási körülmények nem akadályozzák a működését, -40℃ – +70℃ között bátran használhatjuk. Ezen kívül ellenáll a savas közegnek, a korrozív anyagoknak, de a sós közeget is gond nélkül bírja. Ezután meg sem kellene említenem – de megteszem – hogy a T- Rex-et a víztől sem kell félteni, 5 ATM nyomásig (50 méter) el van vele. 14 féle sportmódot képes kezelni – és a mindennapi rutinfeladatokat, úgymint az alvás monitorozása, lépésszám, és hasonló adatok is benne foglaltatnak. Ezekben segítséget nyújt(hat) a beépített GPS + GLONASS támogatottság, míg a telefonnal a Bluetooth 5.0-ás kapcsolat segítségével kommunikál. Adott az optikai pulzusmérő (PPG – napi pulzusfigyelés, magas pulzus esetén riaszt), a háromtengelyes gyorsulásérzékelő, a geomágneses érzékelő és környezeti fényérzékelő is. A hosszú, akár 20 napos üzemidőt a 390 mAh-ás akkumulátor biztosítja – ez egy aktív sporttevékenység nyomon követésnél jócskán megcsappan majd.

AmazfitTRex 03

A végére hagytam a kijelzőt. Ez egy kör alakú, 1,3 hüvelykes AMOLED megjelenítő, amely támogatja az „Always on” funkciót. A felbontása 360 x 360 pixel, amit a Corning féle Gorilla Glass 3 réteg véd a behatások ellen. Az Amazfit T-Rex ötféle színben lesz kapható – fekete, szürke (hamu), terepmintás, zöld és khakhi, az ára – Kínában – 799 jüan (~ 34 500 Ft). A nemzetközi megjelenésről egyelőre nem esett szó, de állítólag az USA-ban már februárban megjelenhet.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: