Ez már a második alkalom, hogy a Motorola átütemezi az első összecsukható készülékének megjelenését.

Razr 01

A cég a hivatalos weboldalán – valamint a Verizon előrendelési oldalán – szereplő adatok szerint a 2019-es Razr telefonokat leghamarabb február 18-án kaphatják kézhez a tulajdonosok. Múlt év decemberében a gyártó bejelentette, hogy átütemezi a telefonjának a kiszállítását – ami az eredeti tervek szerint január 9-én indult volna. Hivatalosan semmilyen információt nem közöltek a halasztás okairól, bár a kihajtható készülékeknél ez nem meglepő. Nem ez az első összehajtható készülék, amelynek a piaci rajtja csúszik. Emlékezzünk csak a Galaxy Foldra, amey a kijelző hibája miatt csúszott, akárcsak a Huawei Mate X, amely június helyett novemberben jelent meg elővigyázatosság miatt.

Razr 02A Motorola Razr ára 1499,99 dollár (~500 000 ft), és jelenleg csak a Verizon szolgáltató kínálatában (lesz) elérhető. Készül egy 5G képes verzió is a telefonból, amely erősebb SoC-cal fog rendelkezni. A jelenlegi készülékben a Snapdragon 710 teljesít szolgálatot, mellé 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely jár. A belső kijelző egy 6,2”-es rugalmas panel, amely függőlegesen csukható össze. A másodlagos kijelző már a külső borításon kapott helyet, ez 2,7”-es képátlóval rendelkezik. Ezen kívül adott egy 5 megapixeles előlapi- valamint egy 16 megapixeles hátlapi kamera.  Az akkumulátor elég karcsúra sikerült, mindössze egy 2510 mAh-os telepet kapott a telefon, ami támogatja a 15 W-os gyorstöltést. A Motorola Android Pie rendszerrel szállítja a telefont – ami a Google szabályzata miatt kissé érdekes.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: