Fúrás nélkül is lehet modernizálni a lakást, erre jó példa ez az adagoló, amelybe nem csak szappant tehetünk.

Ha idegenkedünk az érintés nélküli (elektromos) adagolóktól, vagy éppen a zuhanyzóba / kádhoz szeretnénk egy adagolót tenni, erre jó megoldás a Xiaowei terméke. Műanyagból készült, fekete és fehér szín közül választhatunk, a mérete 85 x 90 x 160 milliméter. Tömege mindössze 154 gramm, mégis elbír 3 kilogrammot a felfüggesztése. Szinte bármilyen felületre fel lehet tenni – csempére, falra, fémre, fára – amin a hozzá kapott ragasztókorong nyújtja az alapot. Erre kell a tartót felfogatni, amelyet a vákuum ereje rögzít hozzá. Ezen lóg az egész adagoló, amelybe nem csupán szappan tölthető, hanem bármilyen más folyadék is. Az elejét megnyomva adagolja a beletöltött folyadékot, így könnyen, gyorsan dolgozik – és nem borul ki belőle, de áram/elem sem kell a működtetéséhez.

Mivel bármilyen folyékony szert képes kipréselni magából, így igazából bárhová felszerelhető, akár a mosogató mellé, a fürdőbe, a garázsba… és még sorolhatnám. Igazából nem feltűnő, így könnyen „észrevétlen” maradhat, bárhová is tesszük.

Mindezért pedig alig kell valamit perkálni, ugyanis a Banggood weboldalán az akciós 7,99 $-t sem kell kifizetnünk érte, ha: használjátok a BG55SP kuponkódunkat, így már nevetségesen olcsón, mindössze 5,49 $ (~1 700 Ft) ellenében juthattok hozzá, a szállítása ingyenes.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaowei Wall-mounted Soap Dispenser

KUPONKÓD: BG55SP

facebook button final

Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a Facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: