Jöjjön ismét egy TWS fülhallgató – a gyártó neve garancia a minőségre, a tudása pedig a jó hangzásra!

Nem ez az első alkalom, hogy vezeték nélküli fülest mutatunk be nektek – és remélhetőleg nem is az utolsó. A Tronsmart név ismerős lehet, gyakran ajánljuk termékeiket kedvező áruk, és remek vélemények miatt. Most egy TWS (True Wireless Stereo) fülhallgató kerül bemutatásra tőlük, ahogy ígértem, a tudására nem lesz panasz. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük a bemutatót a szokásos külsőségekkel!

A mérete és tömege elég kicsi a fülesnek, mindössze 27 x 17 x 8 milliméter és 3,6 gramm, így szinte észrevétlenül ül meg a hallójáratunkban. A működésért egy 35 mAh-ás akkumulátor felel, amely 7 órányi zenehallgatást ígér. A driver átmérője 6 milliméter, az impedancia 16 Ohm, a frekvenciatartománya pedig 20 – 20 000 Hz között van. A hatótávolság eléri a 15 métert, amit a Bluetooth 5 szabványnak köszönhetünk, és az energiaigény sem szökik az egekbe. A veszteségmentes audio-streamming-ért a Qualcomm chipje felel, amelynek hála a kapcsolat mindig stabil lesz, és a késleltetés is alacsony szinten marad. Az aptX technológiának hála pedig CD minőségben – veszteségmentes tömörítéssel – élvezhetjük a felcsendülő dallamokat. Minden hangszín (mély – közép – magas) megfelelően fog szólni, bármilyen stílusú zenét is szeretnénk hallgatni kikapcsolódás gyanánt.

Természetesen nem csak zenehallgatásra használhatjuk a fülest, hanem hívások lebonyolítására is alkalmas. Ahhoz, hogy tökéletesen halljuk a hívó felelt – és ő is minket – a Tronsmart Onyx Neo-ban megtalálhatók a szintén Qualcomm-féle DSP & cVc 8.0 technológiák. Előbbi abban segít, hogy csökkentse a háttérzajt, ezáltal tisztább lesz a hívások minősége, utóbbi pedig csökkenti a magas- és az alacsony frekvenciájú zajokat a mélyebb hangzás érdekében. A vezérlés a szokott módon zajlik, a borítást megérintve lehet elindítani/megállítani a zenét, felvenni vagy visszautasítani a hívásokat, előhívni a hangasszisztenst, de a hangerőt is állíthatjuk, vagy az előző- következő zeneszámra is ugorhatunk, ahogy kedvünk tartja.

Sportoláshoz is bátran használhatjuk, mivel IPX5-ös besorolást kapott, így nem árt neki az izzadság, a fröccsenő víz, de az eső sem. A többi TWS fülhallgatóhoz hasonlóan ehhez is tartozik egy bölcső, amelyben használaton kívül tárolhatjuk a fülhallgatókat, és szokás szerint tölthetjük is őket. Ennek mérete 63 x 32 x 43 milliméter, tömege 45 gramm. Ebben egy 350 mAh-ás akkumulátor kapott helyet, amivel nagyjából háromszor tölthetjük újra a headsetet, így összesen 24 órát képesek működni. A bölcső USB Type-C csatlakozóval van felszerelve, ezzel tudjuk ismét energiával ellátni. A füleseket nagyjából 50 perc alatt, míg a bölcsőt nagyjából 2 óra alatt lehet teljesen feltölteni.

LeírásMárka: Tronsmart

Típus: TWS (True Wireless Stereo) fülhallgató

Modell: Onyx Neo

Szín: fekete

Alapvető információBluetooth verzió: 5.0

Chip: Qualcomm® QCC3020

Audio formátumok: aptX, AAC, SBC

Bluetooth: HFP / HSP / AVRCP / A2DP

Hatótávolság: 15 méter

Hangszóró driver: Φ6 mm; impedancia: 16 Ohm

Mikrofon érzékenysége: -42dB

Audio frekvenciatartomány: 20-20 000 Hz

Működési idő: legfeljebb 7 óra (50%-os hangerő esetén)

Működési idő – bölcső használata esetén: legfeljebb 24 óra (50%-os hangerő esetén)

Készenléti idő: 90 nap

Fülhallgató akkumulátora: 35 mAh

Töltőtok akkumulátora: 350 mAh

Bemenet: 5 V/500 mA

Fülhallgató töltési ideje:  50 perc

Bölcső töltési ideje: 2 óra

Méretek és tömegFülhallgató mérete: 27 x 17 x 8 milliméter

Fülhallgató tömege: 3,6 gramm

Bölcső mérete: 63 x 32 x 43 milliméter

Bölcső tömege: 45 gramm

Csomag tartalma1 x Onyx Neo Bluetooth TWS fülhallgató töltőtokkal

3 x pár gumiharang

1 x töltőkábel

1 x garanciajegy

1 x használati útmutató

Legvégül jöjjön a lényegi rész, azaz az ára! A Geekbuyingon most igen baráti az ára, mindössze 24,99 $-t (~7 700 Ft) kérnek érte, a szállítás –Europe raktár esetén – pedig 1,4 $ (~140 Ft), az EU GLS Express móddal pedig 2-7 munkanap alatt meg is kapjuk.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Tronsmart Onyx Neo TWS Earbuds


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: