A lakás levegőjének tisztán tartása pofonegyszerű ezzel a szerkezettel, és nem is fogyaszt sok energiát.

A Xiaomi nagyon képben van azzal, hogy mi is lenne jó nekünk – az élet majd’ minden területén. Az otthoni kiegészítői/okosotthon kellékei népszerűek, ami nem csoda. Egyrészt szinte minden megtalálható a kínálatukban, amivel kényelmesebbé vagy egészségesebbé tehetjük környezetünket, másrészt ügyelnek rá, hogy ezek ne is kerüljenek sokba.

Ez a légtisztító ugyan nem egy eldugható, aprócska darab, ami észrevétlenül tenné a dolgát, ennek ellenére mégis jól mutathat a lakásban, miközben sokat javít a komfortérzetünkön. Mint mondtam, nem egy kicsi darab, a mérete 240 × 240 × 520 milliméter, míg a tömege 4,8 kilogramm. Egy szimpla fehér hasáb, ami úgy fest, mintha a szú szétrágta volna – tele van lyukakkal az alsó kétharmada, itt szívja magába a levegőt. Színe fehér, anyagát tekintve műanyag – abból persze a jobb minőségű. Sok mindent nem találunk rajta, az elején csupán az OLED érintőkijelző található, amin a legfontosabb adat (a levegő minősége) ellenőrizhető, valamint pár funkciót lehet állítani. Fontos kiemelni, hogy a 3 és a 3H verzió ugyanaz, az utóbbi a nemzetközi verziót takarja – és a tápkábel is a hazai szabványoknak megfelelő.

A szerkezet tetején jóval nagyobb nyílás kapott helyet, ami alatt a ventilátor juttatja vissza a megtisztított levegőt. A hátoldalán díszeleg egy kis érzékelő, amely nagy pontosságú lézerrel méri a levegő szennyezettségi szintjét. Belül egy 360 fokos filter fogja fel a finomszemcsés anyagokat, és ami a legfontosabb, hogy ez a PM2.5-ös részecskéket is képes kiszűrni. A levegő mozgását a szénkefe-nélküli motor biztosítja, amely nemcsak csendes, de energiatakarékos is. A maximális teljesítménye 38 W, így a villanyszámla miatt nem kell aggódni, a zajkibocsátása pedig 32,1 dB.

Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy ez a légtisztító 28 -48 négyzetméter alapterületű szobára (lakásra)van tervezve, és percenként maximum 6 660 liter levegőt képes átszűrni. Azonban önmagában mit sem érne – elég sokat – ha nem lehetne a telefonunkról irányítani a szerkezetet. A Xiaomi Home alkalmazásnak és a lézeres mérőegységnek valamint az OLED panelnak hála bármikor képben lehetünk, éppen milyen minőségű levegőt szippantunk be.

Specifikációk

MárkaXiaomi Mijia
Színfehér
Mérete240 × 240 × 520 milliméter
Tömege4,8 kilogramm
Alkalmazható terület28 – 48 ㎡
Névleges feszültség100 – 240 V
Kimeneti teljesítmény2 x 20 W
Névleges teljesítmény38 W
RészecskeszűrésCADR 400m³/h

A csomag tartalma:

  • 1 x légtisztító
  • 1 x szűrő
  • 1 x hálózati kábel

A végére marad a kardinális kérdés, az ár. Nos, azt kell mondjam, megéri a pénzét, a Banggood webáruházban az eredeti (183,99 $) ár helyett most 165,59 $-ért (~56 000 Ft) vásárolhatjuk meg a BGHOMEAPP kuponnal! Ami a legjobb az egészben, hogy ez a cseh raktárból kerül ennyibe, így a csomag 2-5 munkanap alatt nálunk van, és ingyen!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 Xiaomi Mijia Air Purifier 3H

Kuponkód: BGHOMEAPP

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: