A legfrissebb pletykák szerint a Xiaomi bemutatja a Mi Note 10 Lite-ot, illetve a Poco F2  is megérkezik a következő hónapban.

Múlt év novemberében került a piacra a Mi Note 10, amely elég ütősre sikerült. Azok, akik nem engedhetik meg maguknak a telefont, most örülhetnek, mert érkezik a pénztárcabarát verzió belőle. Ez nem légből kapott hír, ugyanis az NBTC-n (National Broadcasting and Telecommunications Commission) kívül az FCC-nél is tanúsítványt szerezett az M2002F4LG típusjelű telefon. A várakozások szerint a mobil 157,8 x 74,2 x 9,7 milliméteres lesz, míg a tömege 208 gramm. A megjelenítő is maradna a 6,47”-es, HD+ felbontású AMOLED panel, a beépített ujjlenyomat-olvasóval egyetemben. A pletykák szerint a meghajtásért ugyanúgy a Snapdragon 730G felel, azonban a memória csupán 4 GB, míg a tárhely 128 GB (szemben a 6/128 GB-tal). Jó hír, hogy az akkun nem spóroltak, így a Lite modell ugyanazt az 5260 mAh-os telepet kapja, és a 30 W-os gyorstöltésről sem kell lemondani. Kamerák terén lesz egy kis visszalépés, ennek eredményeként az előlapra egy 16 megapixeles egység kerül, míg a hátlapon négy szenzor fog dolgozni. A főszenzor 64 megapixel felbontású lesz (108 megapixel helyett), amely mellé 8, 5 illetve 2 megapixeles lencse társul.

A hét elején pedig Mukul Sharma tárta fel egy érkező modellről az információit. Az M2004J11G típusjelű készülék tűnt fel az IMEI adatbázisban. Azt tippeli – egy kínai forrás is megerősítette – hogy ez a mobil nem lesz más, mint a Redmi K30 Pro nemzetközi kiadása. Amely ismét „álnéven” kerül majd piacra, idén a POCO F2 nevet kapja – legalábbis Indiában biztosan. A két modell (belpiacos és nemzetközi verzió) tekintetében számítani lehet egy kis eltérésre, ugyanis az 5G támogatás kimarad a globál verzióból.

A szivárogtató azt is megszellőztette, hogy egy másik POCO telefon is készül. A modellszáma ennek M2003J6C1, de egyéb részlet nem látott napvilágot. Azt sejtik a „bennfentesek”, hogy van valami közös benne és a Redmi Note 9-es  sorozat között…


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!
facebook button final

Vásárlási segédlet: