Lassan mindenki leteszi a lantot egy kis időre, és nyaralásra adja a fejét – ekkor (is) jól jöhet egy ilyen hordozható mosógép.

A nyári hónapok a kikapcsolódásról, a családdal/barátokkal való utazások ideje. Ilyenkor, aki csak teheti, nyakába veszi a fél lakást és nekiindul a nagyvilágba. Ekkor jönnek a nagy problémák, hogy milyen ruhákat vigyünk, miből mennyit, és (jó esetben) egy fél kocsi tele lesz olyan göncökkel, amiket végül ugyanúgy – csak gyűrötten – haza is hozunk. Amennyiben gyerkőccel indulunk, úgy a ruhák mennyisége hatványozódik, elvégre legyen bármennyi idős, úgyis az első percekben összekoszolja magát valamivel, és nincs annyi tiszta ruha, ami nekik elegendő lenne. De mi, felnőttek is tudunk alkotni, és ekkor (is) jól jöhet egy kis mosógép. Ha nem vadkempingezésre adjuk a fejünket, akkor áram és víz biztosan van a szálláson, így könnyen ki tudjuk tisztítani a szükséges ruhát a Moyu-val.

Mivel a szerkezet hordozható, így a mérete sem eget rengető, mindössze 292 x 292 x 93 milliméter (szélesség x hosszúság x magasság) összecsukva, míg kinyitva a magassága 288 milliméter lesz. A tömege 2,5 kilogramm, és a mosási kapacitása 0,3 kilogramm, amivel gyorsan ki lehet mosni egy pólót/inget, fehérneműket vagy éppen zoknikat, ha abból lenne hiány. Vásárláskor kétféle színből választhatunk, ezek a szürke vagy a rózsaszín. Méretéből adódóan a fogyasztása igen alacsony, a 10 perces mosás alatt 0,005 kWh energiát fogyaszt – a hálózatról – illetve egy normál mosógéphez képest 1/15-nyi vízre van szükséges. A mosógép alján kaptak helyet az érintőgombok, amikkel vezérelhetjük (természetesen ellenállnak a fröccsenő víznek), valamint a DC port is, amivel működésre bírhatjuk a mosógépet. Alul erős tapadókorongokkal látták el, így stabilan áll mosás közben, valamint a kifolyócső is rejtve marad, amíg elő nem varázsoljuk – így tényleg esztétikus az egész szerkezet.

LeírásMárka:  Moyu (Xiaomi ökoszisztéma)

Modell:  XPB30-F1

Anyaga: szilikagél

Vízelvezetési mód: kézi

Teljesítmény: 21W

Névleges kapacitás: 0,3 kg
Névleges feszültség: 220 V/50 Hz
MéretekTermék mérete:

29,2 x 29,2 x 9,3 centiméter (összecsukott állapotban)

29,20 x 29,20 x 28,80 centiméter (nyitott állapotban)

Termék tömege: 2,5 kilogramm

Csomag mérete: 58 x 31 x 21 centiméter

Csomag tartalma
1 x Moyu mosógép

1 x  hálózati adapter

1 x  hordozótáska

1 x használati útmutató

 

A motorról nincs túl sok információ, annyit tudni, hogy a teljesítménye 21 W, de ebben az esetben nem is kell bivalyerősnek lennie, elvégre pár zokni vagy fehérnemű, esetleg 1-2 póló mosásához nem kell nagy erő. Ha kérdéses lenne a termék minősége, akkor itt a végén, mintegy zárszóként elárulom, hogy a Moyu a Xiaomi ökoszisztéma részét képezi, így – számomra – nem is kérdéses, hogy nem egy gagyi termékről van szó. A Geekbuyingon most a születésnapi akciójuk keretében korlátozott ideig 99,99$-t (~31 700 Ft) kérnek érte, míg a szállítás – EU Priority Line-nal – is csak 18,18 $ (~5 700 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Moyu hordozható mosógép

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: