A Xiaomi Smart Sterilizing Knife Organizer Box a koronavírus (COVID-19) újbóli masszív terjedése kapcsán talán mégsem akkora őrültség.

Mégha nem is a kések az elsőszámú terjesztői a vírusnak, elvégre gyakran tisztított eszközökről beszélünk. Ugyanakkor az extra sterilizálás sosem árt, így voltak ezzel a Xiaomi ötletgyárában is, amikor megfogant a fejükben a gondolat a termék megtervezését és legyártását illetően.

Mi is ez valójában? Először mondom angolul: „Xiaomi Youpin Smart Sterilizing Knife Organizer Box UV Sterilization Hot Air Drying Knife Rack Holder Large Capacity Detachable Knife Storage Cabinet

Ebbe aztán bele lett sűrítve minden, magyarul leegyszerűsítve valahogy úgy hangzik, hogy nagyméretű, szétszedhető késtartó UV sterilizáló és forrólevegős szárítás funkcióval.

Miért lényeges az UV (254 nm)?

Feladata a baktériumok és a provírusok hatékony eltávolítása. A 30 perces folyamat alatt az UV ellátja a feladatot, és sterilizálja a felületet.

Miért kell a forró levegő?

Amennyiben a kések kézi vagy gépi tisztítást követően vizesen kerülnek bele a tartóba, a megmaradt nedvesség egy átlagos késtartóban melegágya lehet a baktériumoknak, penésznek. Az 55 Celsius fokos, 360 fokos kiterjedésű konvekciós szárítás eltünteti a nedvességet, így megakadályozza a baktériumok szaporodását.

Az eszköz alján egy csepegtetőtálca is található, ahonnan manuálisan is el tudjuk távolítani az összegyűlt folyadékot, illetve gyakorlatilag az egész késtartó szétszedhető.

Specifikáció:

Anyag PC + ABS
Szín fehér
Súly 900g
Méret250 * 102 * 200 mm
 Névleges feszültség220V

A PC-ből és ABS-ből készült 250*102*200 mm-es tároló a szemnek is kellemes, a szokásos minimál Xiaomi stílusjegyeket hordozza magán, a legtöbb konyhába észrevétlenül belesimul, miközben extra funkciókat kínál egy hagyományos késtartóhoz képest. A működtetéshez természetesen egy konnektorra is szükség lesz a közelben, ezt érdemes szem előtt tartani az elhelyezés tervezésekor.

Ha Te is szeretnél egy ilyen különleges, UV fényes és meleglevegővel szárító Xiaomi konyhai késtartót magadnak, akkor a Banggood webáruházban a 65,99 dolláros listaár helyett a BGDKZXDJP kuponkóddal most 55,99 dollárért gyűjtheted be (~ 18.229 forint), a VÁM- és ÁFA-mentes EU Priority Line szállítási mód pedig, 5,81 dollár.

A termék megvásárlásához kattints ide:

Smart Sterilizing Knife Organizer Box from Xiaomi Youpin

Kuponkód: BGDKZXDJP

Ha itt nem állnál meg, és a tányérokat, edényeket is szeretnéd hasonló módon sterilizálni és szárítani, meg fogsz lepődni, mert a Xiaomi erre is szállít megoldást, és erre is van kuponkódunk, ráadásul cseh raktárból jön, ingyenes szállítással (135,99 USD helyett 125,99 USD = ~49.170 helyett ~38.721 forint):

VIOMI Disinfection Cabinet UV Sterilization
55L Large Capacity Xiaomi Youpin

Kuponkód: BGJKJJTJP

facebook button finalHa valamelyik kuponkód már nem él, írj nekünk a facebookon!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: